Sagovornici Danasa o hapšenju glumice zbog tablete bromazepama: Iz nemilog banalnog događaja svi treba da izvučemo pouke

Ostavite komentar


  1. E, pa da je imala dve tone marihuane, ne bi je ni pipnuli , čak bi bila pod zaštitom tabloida, Đuke i pojedinaca iz državnog vrha.

  2. Prvo te decenijama pdihicki ubijaju zbog cega pdnes u tesku depresiju koju ovde lece Bensedinima i Bromazepamina i onda te krivicno gone ako imas jednu tabletu u dzepu. Za organski „peradajz“, nista. Doduse, na sudu mozes da das na uvid dokaz da ti je lek prepisan od strane doktora, ali zar to nije bespotrebno gubljemje vremena i nerava kada su nam sudovi i ovako pretrpani a i razlog vise da nam leka ubuduce prepise jos jacu dozu sedativa.

  3. Пола Србије пије Бромазепам.На рецепт или без њега.

  4. Ja lepo uzmem izvadim tablete iz folije u kojima stoji i stavim ih u pakovanje tik taka, e nek mi neko objasni o kom lekunili neleku se radi. Dali će da rade exspertizu jedne tablete koja stoji sa tik takom, ovov je farsa da nemože da bude veća. A javno se svake večeri po Beogradskim i Srpskim kafićima javno koznzumira heroin, kokain, marihuana i ko zna šta ne još. Ali to niki ne kontroliše jel to su,, tatini i mamini,, sinovi i kćeri. Nevidite šumu od drveta gospodo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.