Šaip Kamberi: Manjinska opozicija

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Vredi cuti ponovo ono sto je ovaj covek rekao 28.10.2020 u skupstini (moze se naci u celini na You tube-u). Dobro je sto iko ima cojones da to ovako lepo sroci. Svaka cast!

    1. Auto šovinizam je himera, izmišljena da potceni one koji kritikuju režim, a izmislili su ga oni koji izjednačavaju režim i državu. Nije prvi put da se Shaip Kamberi glasno , ne krijući se “hrabro” iza nadimka, suprotstavi najmocnijem čoveku u Srbiji.

      1. Šaip Kamberi i Vesna Rakić Vodelinić na istom „istorijskom“ zadatku. Gospodin Kamberi rukovodjen nacionalističkim interesima svoga naroda, koji pred sobom „čisti“ i osvaja tudje teritorije, gospodja Vesna Rakić Vodelinić, rukovodjenja mržnjom prema „najmoćnijem čoveku“ i političkom establišmentu u Srbiji, koji je zaobišao njene kvalitete te je propustio da je angažuje na nekim državnim poslovima.

  2. Kakav paradoks,da nas albanac podseća na stvari koje su se desile
    a za koje se u srbiji ne progovara.Mislim da bi konačno zdrav razgovor između dva naroda više doprineo rešenju problema nego ovo“ dugo toplo leto“koje nam se servira skoro pa 25 godina.Onaj pravi čovek ,koni se u Srbiji čuje, čovek koji u Srbiji istinski prvi progovori o istini skorašnje istoriji biti će najveći Srbin 21 veka,poštovan od svoje i Albanske nacije. Ovako razvlačenje uz jalovu pomoć sveta ,vezat će nas još dugo u čvor zabluda da se činjenice mogu prilagođavati situaciji koja odgovara trenutnim političkim situacijama. Taj čovek mora imati integritet,podršku,treba da mu se veruje,a verovanje se postiže ličnim angažovanjem u istinskoj želji da se učini gest dobre volje sopstvenom narodu.
    Narodu je konačno dosta optužbi na sopstveni narod ,dosta optužbi od drugih naroda,i jedino što želi je upravo rešenje problema,posle kojeg će komšija komšiji pružiti ruku pomirenja.Od mene toliko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.