Sajam zapošljavanja u Boljevcu 1Foto: M. S. / Danas

Ispostava Boljevac zaječarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje Sajam zapošljavanja u sredu, 26. aprila, u sali Kulturno obrazovnog centra u Boljevcu, sa početkom u 11 časova.

Kako se u saopštenju navodi, svoje potrebe za zapošljavanjem na sajmu će oglasiti 15 poslodavca, koji će ponuditi oko 400 slobodnih radnih mesta, a ovako velika ponuda poslova obezbeđena je zahvaljujući dolasku na sajam tri kineske firme koje posluju u Boru u okviru Ziđin korporacije.

“Najtraženija zanimanja biće iz oblasti rudarstva: rudari, rudarski tehničari, inženjeri rudarstva, mehaničari, vozači, mašinski i elektrotehničari, kao i druga tehnička zanimanja. Pored ovih zanimanja, treženi će biti i konobari, šankeri, kuvari, recepcioneri, trgovci”, ističe se u saopštenju.

Iz NSZ-a pozivaju sve tražioce zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja u Boljevcu i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje radne biografije (CV) i u neposrednom razgovoru predstave im svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari