Sajber monah na meti vlasti

Ličnost Danas: Arhimandrit Sava (Janjić)

Ostavite komentar


  1. Isključivost i netolerancija nisu karakteristike Srpske pravoslavne crkve,neki njeni istaknuti pripadnici to očito zaboravljaju.

  2. A to sto cestita kosovskim sportistima na medaljama? Pa time je jesno pokazao ciji je. Neka ide da ljubi simbole te nepostojece drzave.

  3. Bice da je onaj ko je koalicioni partner Ramusa Haradinaja i Tacija, koji sedi u kvaziparlamentu Kvazi-Republike kosova spijun ili Kvisling (AV i njegova kvazi Srpska lista sa svim mafijasima), a ovaj monah nije nista zgresio ni Bogu ni ljudima.

  4. Monah nije na meti vlast, uvek se sve preuvelicava. Na meti je njegovo neprimereno ponasanje i izjave koje nije stvarne.

    1. Parafraziraću Šekspira: „Sendvič! Sendvič za konja!“

      Ako sam Šekspira promašio, onda sam nekog drugog pogodio.

  5. A šta želi SPC da nam deca idu u rat za odbranu celosti KIM, šta to je kao realno,koja deca,čija deca,njihova sigurno ne,,mani me ti crkve i njihovih fora ,,ratom cemo braniti teritoriju,,,neka idu oni u rat,,,,a neee….. vera im kaže NE oružje,,,,a ne kaže ne huškaj ljude na rat….sajber pop,,,show

    1. Alo, o kakvom vi to ratu pričate? Gde se ratuje, ko ratuje, zašto? Zašto bi npr. Albanci sa Kosova ratovali, kada imaju sve što im treba? Naprotiv, njima je najviše u interesu da pokažu kako su „civilizovana“, uređena država! Inače, kako mislite da bi bilo ko mogao i da pomisli da ratuje, kada tata kaže da mora biti mirno, i da se članovi klana moraju lepo dogovoriti!

  6. A, šta je po Vama monah? Znate li da su mnogi monasi u prošlosti bili vični maču i vojnoj taktici, da su umeli da organizuju odbranu manastira i uspešno je realizuju. Imate neku svoju zamisao o monaštvu, ali izgleda da ste slabo upućeni.

  7. Od obelodanjivanja stava o razgraničenja sa Albancima, a dotle rešenje bilo kompromis, od strana ΛV svaki iole ko ima primedbe na to, stavlja se na stubu srama, prišiju mu se špiunske radnje i ko zna koje izmišljotine etikete. Iguman Sava od elokventnog crkovnika postade SNS najveći neprijatelj. Do skora i patrijarh je bio u nemilosti. Da se razumemo crkovne dostojnike „čuva“ Bog, a ostalima preostaje sami da se čuvaju. Ko nije sposoban da se nosi sa neverovatnim pritiscima i napadima bolje je ne počinjati. Za sve su krivi opozicionari i svojeglavomisleći ljudi, a zasluge skupljaju radikalni naprednjaci, a ophode se kao papagaji, ponavljajući ono što je rekao vođa, da ne zaborave. Na toj temi nema pardona, ili si s njima ili si njihov neprijatelj i ne(do)vernik,a kultura izražavanja, šta beše?.

  8. Svi zagovaraju resenje koje im odgovara, a zadnja rupa na svirali su Srbi sa Kosova.

  9. Problem Kosova je nastao jos u vreme Tita, kad je Rankovic otisao na Kosovo da protera albance, a onda vracen. Jos tad je pocela nesreca za nas narod.

  10. Napad je najbolja odbrana,ne moze predsednik drzave da daje nase teritoriji jer nisu njegova privatna vlasnistva,bez obzira koliki ce biti njegov mandat narod se pita mada stvarno poslednjih godina se jeko lose zivi u Srbiji treba izabrati coveka iz naroda koji ce misliti na Srbiju i narod a ne ko ovi sve protiv nas jos ovi sendvicari i botovi za parce hleba su uz njih,jadno i bedno,vidite kuda nas vode?znaci sve rade da udju u EU dace i Kosovo,sve unistavaju religiju porodicu postali smo zombi bez duse i vere sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.