Sajt N1 meta sajber napada

Ostavite komentar


      1. To nije BIA već UDBA vidu da su joj dani odbrojani i ruski špijuni u istoj .Bliźi se kraj Srbiji.Želim okupatoru sve najbolje.

    1. Oborili su sajt definitivno. Ko? Pa ovi „obarači“ naše budućnosti.

  1. Tako je bilo i sa Telepromterom,ciji je vlasnik je posle toga iscezao a sajt mu preuzeli,
    Ovo je zastrasujuce.

  2. Za sad su poslali plaćeničku vojsku. A sledeći korak je stvarna plaćenička paramilicija koja će noću da odvodi nepodobne. građane.
    Što bi rekao Srđan Dragojević: svinjska hunta je na delu.

  3. Ja zivim u inostranstvu i jedino sa 1 citam vesti iz Srbije,a I is sveta.I definitivno su danas oborili sajt.Ovo nije prvi put desilo se pre desetak dana.Licno mislim da je ovo test ,koji vlast sprovodi,a u slucaju neke vece krize.Znaci jedino N1 izvestava o aferama vlasti,ako ugase N1,AFERA NEMA,o cemu se ne prica to se nije ni desilo.Takodje mislim da vlast pokusava maximalno da obori gledanost,da bi naterala vlasnike N1 ili da promene uredjivacku politiku,ili da prodaju N1 I sve kanale koji idu uz to,uopste ne sumnjam da bi neki drugi Kopernikus dao para koliko god da traze,samo da bi ih ucutkao.

      1. A ti si zreo da gledas Pink,i citas Alo….uostalom,ako ti se ne svidja program N1,ima toliko drugih televizija i novina gde ces naci istomisljenike,definitivno gos.Ex nisu za tebe ove novine I televizija.Pa kako si se onda ti nasao ovde,odgovor je prost-Po direktivi iz centrale za jednog bota,sto ti definitivno jesi.Meni je u stvari zao takvih kao ti,moras da citas ozbiljne clanke I gledas ozbiljne priloge ,koje ne razumes,jer nemas intelektualni a ni obrazovni nivo,I onda moras da dajes neke komentare,da bi zaradio tih 1000 din I 1 sendwich…Mukico…

  4. Sajt je i dalje pod napadom. Peščanik i Danas su već bili pod sličnim napadima.

  5. Vidim ja da ćemo si mi komentatori sa N1 ovde naći. Neće nas zaustaviti. Ne pristajemo.

  6. Sada sam probao( 15:03) da izađem na sajt N1, ponovo je oboren.
    Neće se smiriti dok ih ne ukinu.

    1. N1 radi na kablovskoj sbb ali mi me radi na androidu i sad i 18h liše da server ne radi.

  7. Vučić je naučio pogrešnu lekciju iz svog ministrovanja 1999 izgleda. Naučio je da mu ništa posle nije falilo, umesto da nauči da to više ne radi. Šteta za njega jer retki dobiju drugu šansu u životu.

  8. Tvoji radikali i vučić su sjajno odigrali poslednjih 30 godina. Gde god se ovi tvoji favoriti pojave Srba tamo više nema ili moraju se kriti. Njih preostalih 0.005%. isti je trend i u Srbiji dovlačite migrante arape a naši moraju na ropski rad na zapad u jednom smeru. Otimaju nam se nsša deca imovina i žene zahvaljujući vašoj mafiji koja hoće da vlada nad svim srbima po cenu nestanka srba

  9. Pitanje za moderatore Danasa: Da li se to vi slazete sa stavovima i recnikom ovog coveka, pa je njegov prostacki, fasisticki, sovinisticki komentar objavljen? Kad malo bolje razmislim, dobro je da ste to objavili da vise ne gajim iluzije o narodu kojem pripadam. Cast izuzecima.

  10. pa sns-ci su izgleda i bolji hakeri od vas pametnica 🙂 hahah imali da ste u necemu bolji od tog sns-a pitam se …

  11. Tako je Milane supergenije naš!

    Opšte je poznato da N1 gradi autoput do Prištine i da je N1 napravio mini-Šengen uniju sa Albanijom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.