Samo jedna prepreka do ostvarenja dečačkog sna: Subotičanin Dario Vajda na korak do Kembridža

Ostavite komentar


  1. Sve čestitke za, do sada, postignut uspehe i iskrena želja da uspeš na svom putu koji si zacrtao. Tebi i tvojoj porodici želim svu sreću ovog sveta.

  2. cestitam mladom suboticaninu , puno srece i uspeha u buducem zivotu …tamo negde

  3. Svaka čast dečkotako se to radi,i uvek budi dobar čovek što i ne sumnjam da nisi!Želim ti sve najlepše u životu!

  4. Talenat i sve ono ostalo, to je idimi – dodjimi ako nisi Srbin, i neupotrebljiv za promociju „nacionalne stvari“ pa prema tome i finansiranje ce tako nekako ispasti.

  5. Deco ostaje ovde , sunce tuđeg neba neće vas grejati kao što ovde grije., detetu omogućiti dobru državnu stipendiju za studije bilo kog fakulteta u Srbiji. Omogućiti mu od početka studija mentora kroz celo školovanje. Živeli mladi Živela Srbija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.