Olimpijakos će večeras pokazati da li je spreman da uzvrati udarac, jer bi u suprotnom šampionsku krunu mogao da preda znatno pre četvrtfinala Evrolige.

Atinjani dolaze na noge Barseloni, jedinom neporaženom timu u Top 16 fazi. Ekipa iz Pireja nalazi se u nezavidnoj situaciji, ne samo zbog trenutnog skora (4-5), tri vezana poraza u Evroligi, već i iz razloga što postoji šansa da Vasilis Spanulis, lider tima, propusti i večerašnji meč sa Barselonom. Spanulis je i dalje rovit, nije igrao u poslednja dva meča sa Milanom i Fenerbahčeom i ukoliko ne nastupi u Kataloniji šanse poslednjeg dvostrukog uzastopnog šampiona Evrolige biće značajno umanjene. Vrlo interesantan meč odigraće Lokomotiva i Galatasaraj, s obzirom na to da je obema ekipama pobeda neophodna u borbi za četvrtfinale. Slična situacija biće i u Istanbulu, gde će Efes ugostiti Panatinaikos.

Teodosić povredio list

Miloš Teodosić povredio je list desne noge, tako da ga očekuje pauza od najmanje deset dana, posle koje će obaviti kontrolni pregled. Plejmejker CSKA propustiće duele sa Krasnijom, Real Madridom i Neptunasom. On je zbog slične povrede, ali lista leve noge, imao dužu pauzu tokom prošle sezone, a iz tog razloga propustio je i Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari