Sarapa: Zvao sam Ivanovića da prebrojimo srpska krvna zrnca

Novinar Pinka negirao za Danas da je pretio Ivanu Ivanoviću

Ostavite komentar


  1. Ivanović je izgradio „karijeru“ na vređanju i omalovažavanju ljudi. Godinama vređa Karleušu, Vesića, Vučića, Vulina, svoje saradnike… Primitivnim ljudima se sviđa primitivno ponašanje i eto popularnosti i uspešne „karijere“.

    1. A Sarapa jedna dusa od coveka, nikoga ne ponizava i ne vredja, govori samo „istinu“, bas je, onako, gospodstven covek, ni malo primitivizma i prostakluka u njemu nema. Ono sto mene nervira je da svakoga koga uslikaju na TV ili se oglasi na radiju zovu novinarem! E, pa ne moze.

    2. Pa u ovoj našoj državi je sve nakaradno i naopako , sistem treba menjati zato takvi i napreduju i stvaraju kariere (mislim na obijicu i sve tako uspešne).Nisam politički obojen jer su svi isti,koriste ovaj nakaradni sistem da se nafatiraju i niko ni zašta ne odgovara,e zato je sistem njima dobar .

  2. Neka se obrati Selakovicu a ovaj da demantuje sam sebe. Sve dotle znaci da nije Srbin a nije ni novinar jer tamo nema novinara sve go propagandist.

    1. Nema on kapaciteta da razmislja „sta ce biti sutra“. Zato je i tu gde jeste, zato je podoban kao „topovsko meso“ ovom talogu za koga radi propagandu.
      Svako vreme ima svoje breme, i ovakva vremena i sluze da se „odvoji zito od kukolja“, da se vidi ko je i kakav covek. Sada svako od nas i u svom najblizem okruzenju moze da vidi ko je kakav i ko koliko vredi. Steca, nece ovo jos dugo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.