Šarčević: Lopovi nisu našli štekove jer ih nemam

Ostavite komentar


  1. Lopovi nisu našli“štekove“,jer ih ministar Šarčević,kako kaže – nema.Mejutim,to nisu dobri lopovi,nego učenici,koji nisu otišli na Dedinje,Senjak ili Košutnjak,gde ima vila i štekova koliko hočeš.Da ne računamo umetničke slike,koje su krasile skupštinu i Titove vile,tu je bogatstvo,a ne ručni satovi,makar su bili:“Lonžini“,“Roleksi“ ili „Seiko“ satovi.

  2. haha živi na Dedinju a u stanu drži bižuteriju. Ko će mu verovati? A pinkoskopanterski poduhvat strogo isplaniran i uspešno okončan… zar zbog zlata i satova koji ne vrede više od 4000 Eu… kome ovaj prodaje bajke… mislim da je vreme da se uozbilji u davanju svojih izjava i da prestane da se narodu ruga, pružajući mu ili neistine ili poluistine….

  3. … a odneta roba je osigurana, naravno… Da su gospoda provalnici pohadjali dualno obrazovanje, verovatno bi preskocili ministrov stan.

  4. Ministar je pokazao zavidno poznavanje uličnog rečnika.Pa nije čudo što se UŠTEKOVAO u ministarsku fotelju!

  5. Policija traga za provalnikom koji je opljačkao kuću ministra Mladena Šarčeviča. Nadajmo se da će biti efikasnija nego u slučaju bespravnog rušenja objekata pre tri godina, u istoj opštini a od strane ljudi sa fantomkama, kao i od nešto jednostavnijeg slučaja ali još uvek neobjavljenog, otkrivanja ko je bio pre tri meseca za volanom vozila koje je prekomernom brzinom usmrtilo majku dva sina na naplatnoj rampi Doljevac.

  6. Pa kako ga nije sramota! Kuća u Neznanog Junaka!? Koliko kosta? Jedan sat, koji kosta 600-700 eura (ne verujem da je jadni ministar čiju školu dobro znam imao takav sat) nije nista posebno! Znaci skuplji! 6 satova po 2000-10000 eura pa vidite! Skroman covek. Pa to zlato, jadna mu zena, bizuterija, pretpostavljam. I sve to za 4000-5000 eura?????. A posto nema štek u kući ima ga verovatno u sefu neke banke. Jesmo li toliko blesavi!!!!!!!

  7. ministar a izgovara štekovi.. uličarska terminologija hahah ovi naprednjaci su šou

  8. Sad je nedoumica, da li si ti nesposoban ,radis ceo zivot a nemas ni 500 evra u kuci ili su lopovi bili amateri pa nisu nasli ? mene je strah ove prve konstatacije,jer ces se nakrasti na ministarskom mestu a to su nase pare!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.