Šarčević: Neko je prodao test iz matematike, biće smena (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kao što si napustio emisiju na N1 televiziji, tako sad lepo napusti i ministarstvo.

      1. Ovo mučenje dece i prodaja testova je samo normalan sled..gde su i akademski kadrovi višak i odliv mozgova /i mog deteta/ .
        Odričeš se svega, kroz ovako obrazovanje i…ništa.
        Bože, „…izbavi nas iz zloga“

  2. Posto i vi iz Danasa brisete komentare koji govore o nezakonitim postupcima ovih koji su na funkciji u Ministarstvu prosvete, najbolje da svi emigriramo, gde god. Ni Danas nije sto je bio

    1. Tacno, koji vi iz Danasa igru igrate. Hvalim vas, a onda me razocarate. Sramota.

  3. Ministrte realno ko bi mogao da otvori testove osim tvojih poslušnika . To se ranije nije događalo. Znači kratko i jasno idi sa mesta ministra , nisi za to.

    1. Било је и раније, има и сада, биће и убудуће.
      Што би рекао Баја из Хашана, знам ја нас …. ти нас.

  4. Mozete da smenjujete kolko ocete. Problem je sto postoje ljudi kojima uopste tako nesto pada na pamet da urade. To je pravi i dubinski problem Srbije.

  5. Jadna deca! Ionako im je ta matura dovoljno stresna. Treba je ukinuti.

  6. Jadna Srbijo sta ti rade! I ova individua ministar, predsednik skupstinskog odbora za prosvetu – muftija…
    Nikad kraja ruganja Srbiji. I sada ovaj drski i necivilizovani covek, s ogromnom mrznjom prema djacima. Preti, inati se, grize sam sebe – ne moze da obuzda mrznju i los karakter…
    Placi Srbijo, placi – propast ti na Rači!

  7. Prvo tebe treba smeniti Sarcevicu. Po koji kriterijumima si ti izabran za ministra? Kako to da privatni fakulteti ne vrede, a tvoja privatna skola vredi?

  8. Možda je neko od pomoćnih radnika, slučajno, otuđio, rešio, objavio rezervni test! A mi smo veverice!

  9. Nije ovo Austrija, pa da politicari podnesu ostavke. Ovo je jedna neuredjena drzava, bez institucija,sa ministrima i ljudima bez integriteta, kojima upravlja jedan covek koji ih, kao grdi na stranackim organima, a oni uplaseni za svoje funkcije cute kao deca kad se uplase strogih oceva. Vucica se najvise plase njegovi. Onaj Babic da ima morala momentalno bi podneo ostavku jer mu partijski sef odredjuje ko treba da mu bude drug i gde moze a gde ne moze da ide na letovanje. One zene sa Chanel i Valentino torbicama, takodje. Ali znaju oni da samo u Vucicevoj privatnoj drzavi mogu da imaju takve torbe i tolike platurine. U uredjenim drzavama bi bili niko i nista,a ministar prosvete zbog strasnih malverzacija oko testova za prijembni bi momentalno bio smenjen. Verovatno ce im i za ovo biti krivi Djilas, Solak Jeremic…

  10. Prvo treba tebe smeniti, kad ni malu maturu ne umeš da organizuješ. Da imaš obraza, sam bi dao ostavku!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.