Šarčević: Nerealan zahtev prosvetara za isplatu pomoći

Sa premijerom strogo poslovan odnos
Mlinistar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u intervjuu za današnji dodatak Danasa “Školska slava”

Ostavite komentar


  1. Gde AV nalazi ove klimoglavce i ćutologe?!-Znam da je Zemun najveći rasadnik,pa ipak…

  2. Jeste, u pravu ste gosppdine ministre, bolje da taj novac prosledite za gorivo sluzbenih automobila u kojim ce se shvercovati droga, ili za autobuse u kojima su slucajni prolaznici koji spontano prate Vucica.

  3. gospodine minister dali zakon dozvojlava da profesori puse za vreme nastave jesuli deca u skoli ili u kafani primera radi skola 14 oktobar vidikovac strasno kako se deca vaspitavaju prosetaj malo po skolama porazgovaraj sa decom ona ne lazu

  4. DA BISTE ,,UNAPREDI,,ŠKOLSKI,,SISTEM,, NAJAVILI STE,,NOVOG POMOČNIKA,JEDNOG DO JUČE,,,,BESKUĆNIKA,, PO ,,KRURIROVOJ,,AUDICIJI ,,PROVERENOM NAPREDNOM,,RECEPTU,,, DA BISTE,,DUALNO MORALISALI, I DOVELI NA NA NOVE NIVOJE PROSVETU I,,NAUKU,,.PROŠLA,,AUDUCIJA NA FARMI DONELA NAM JE,,SREĆOM ,,JEDNOG IZNAD ,,NIVOJKOG, ,POSLANIKA,PA ČETE SADA IMATI POSEBAN DVOJAC ISTOG,,DUALANOG,,MIŠLJENJA, ČIM ZAZVONI MAJINO ZVONCE PRI,,GLASANJU,,ZA ,,NOVE,,ZAKONE,,.O,,IMPELENTACIJI,, UNAPREĐENJA,, VAŠIH,,IZABRANIKA,,.GDE JE TO,,PRESKOČEN NAŠIROKO,,IMPLEMENTIRANO ,OBEČANJE,,O KONKURSIMA,ZA SVAKO ,POSEBNO ,,RADNO MESTO, U REPUBLIČKIM I GRADSKIM NAJVIŠIM ,,FORUMIMA, ILI STE,SREČOM,,,,, NA TO OPET, VEČ,,ZABORAVILI,,PO DIFOLTU,,KADROVIKA,VAM.A da malčice,Promešate,,te napreDano ,,iskulirane karte i ukinete tek Oformljene ,,posebite odbore s KRKOM i sličnim,,ekspertima,, za,,unapređenje,, ,,fiskalne konsolidacije ,, pored već postoječćih trošadžia Za ,,interese,,nacije,,Čiji ste Vi dosada bili,,kolega,,ako ste prosvetne radnike , I NAUČNIKE AL ONE KOJI SU,,SA,, STEČENIM ,,DIPLOMAMA, I,,DOKTORATIMA NA TURBO NAČIN,,,NEVIDITE,, DOK STE SVE OSTALE,,NEDUALNO KOOPERATIVNE,, Ponizili,ko Niko DOSADA u Istoriji Srbije,.

  5. Postovani ministre,prica vam i nije tako losa ali svi zaboravljate na psiholoski profil deteta u 21om veku.Zasto prvo to neodradite sa svim vasim strucnim savetnicima i tako dosli do mere koju ucenici mogu da podnesu.Knjige su uzasne,preobimne po 10 do 2o strana po lekciji za ucenike visih ratreda u osnovnoj skoli a nastavnici moraju ispunjavati zadati program.Deca samo lete od kabineta do kabineta ne znajuci ni gde su ni sta rade.Izgubila su logiku razmisljanja zahvaljujuci vasim udzbenicima i morem detalja koje moraju da znaju.Izrazavanje konfuzno koristeci samo proste recenice a to se najbolje moze proveriti zadavanjem zadatka u kom bi na osnovu dve tri recenice nastavili pricu.Ovaj sistem obrazovanja u potpunosti je unistio mastovitost i empatiju u nasoj deci.Drugo da li ste sigurni da su izabrani pravi ljudi da prate taj proces?Slucaj Marijane Bacanin je dosta uzburkao javnost i to sa razlogom.Moze covek biti veoma strucan a nemati pedagosku nit u sebi .Vratite vasim zakonima osmeh deci i naucimo ih da vole a ne da mrze skolu.

  6. Gospodine ministre,vreme je da se preispita rad prosvetnih radnika. Stičem utisak da formalno dolaze na posao,a znanje deci prenose na privatnim časovima koje mi roditelji plaćamo ne bi li nam deca stekla bar neko znanje koje im je potrebno za upis na dalje školovanje. Deca, čiji roditelji nisu u mogućnosti da obezbede privatne časove,ostaju uskraćena znanja i više ocene,koja im je bitna za prijemni ispit.Naravno,oni koji samostalno uče ne postižu nivo znanja koje imaju deca kojima ti isti nastavnici drže privatne časove,a o realnosti ocenjivanja da ne govorim…

    .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.