Šarčević: Reforme obrazovanja vidljive i u malim sredinama

Ostavite komentar


  1. Ministar prosvete ne vidi ono što bi trebalo da vidi- Koja crna reforma obrazovanja. Učenik udario direktora, mapadi na učiteljice, decu. 7 godina zabrana zapošljavanja. Zbog zabrane neko treba ktivično da odgovara. Idi više da prosveta možda malo progleda.

  2. Javna zahvalnica:
    Postovani ministre prosvete, kao otac treceg deteta – kcerke koja pohadja osmi razred osnovne skole, zelim da Vam se javno zahvalim sto je kcerka dana 08.11.2019. godine u popodnevnoj smeni primila besplatan komplet udzbenika za osmi razred, koji joj kao trecem detetu pripada. Kako smo zbog proteka vremena bili prinudjeni da joj sami kupimo udzbenike, zelim da upravo zbog neizmerne zahvalnosti, novi komplet doniram Ministarstvu prosvete, da ga inkorporira u tematsku izlozbu „Probijanje termina dostave gratis udzbenika u ruralnim oblastima kao doprinos reformi prosvetno-pedagoske delatnosti u Srba u XXI veku“. Saglasan sam da naziv teme bilo ko iz navedenog ministarstva upotrebi kao naziv doktorske disertacije, ako ustreba.
    (dete autora pohadja OŠ „Mika Petrovic Alas“ Pancevo)

  3. Na zalost ministra Ali to sto govori nema veze sa realnoscu dete nam ide u starije razrede „pristojne“drzavne skole I moram vam prizbati da je situAcija dramaticna deca se ponasaju katastrofalno naravni pricamo o manjini Ali se to reflektuje da osrale

  4. BOLJE DA OBRATI PAŽNJU KO MU PIŠE UĐBENIKE, A ON KAO MINISTAR, JOŠ MALO I BIĆE BIVŠI MINISTAR

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.