Šarčević: Snimaju se onlajn lekcije za nastavu, za slučaj drugog talasa epidemije

Ostavite komentar


  1. Baš će bolesno dete, u temperaturi, bolovima, ranama, sa vrtoglavicom, u borbi za život, učiti gluposti koje većinom nikome ne trebaju i ne koriste. Ministar-„Ćef“ neka objasni javnosti kako će obezbediti nepristrastnost nastavnika koji dežuraju za malu maturu jer svi dežuraju u svojim školama. Za probni iz matematike su pomagali pojedini u učionicama šakom i kapom, šta će tek sada biti. Jedan supervizor na 15 učionica. Problem u najavi.

  2. Ministarstvo prosvete će neke naredne generacije (nadam se) optužiti za svojevrstan zločin! Zašto ovako i ovoliko ogadiste. deci i njihovim roditeljima, tek začete živote? Zašto se školstvo ne reformiše iz korena, po uzoru na Irsku??? Po čemu smo mi to „posebi“? Da li je iko u Ministarstvu, svestan, da iz srednjih škola, pa i fakulteta, izlaze polupismeni kadrovi??? (P.S. Odogovor znamo svi: LOŠI DJACI SU NA VLASTI!!!)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.