Šarčević: U školama će biti hologramski nastavnici i roboti

Predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika Vojvodine Zvonimir Jović kaže da su ove najave u domenu mašte, jer imamo škole bez toaleta i sala za fizičko

Ostavite komentar


  1. Ako imas hologramske nastavnike, realni nastavnici postaju visak!

  2. Sve je ovo lepo gore rečeno, samo se glasno pitam ko će tebe da zameni?

  3. Kakva nam je drzava, i kako nam mladi odlaze, uskoro ce i djaci biti samo hologramski 🙂

  4. Kada cujem da mi tamo neki kvarcovani primitivac pomene rec hologram, dodje mi odmah da povratim… Skolstvo nam totalno uruseno, nacija prepuna primitivaca a on mi prica o hologramu…

  5. Šarčeviću da li si ti bio na Jovanjici pre intervjua?
    Ovo je „jače“i od predsednikovih nebuloza!!!

  6. Koju smo novu rec naucili?
    -Hologram.
    -Ok, upotrebi je.
    -Jel’ mogu da je kombinujem sa nastavnicima.
    -Moze, odlicna ideja.

  7. Ovaj lupa gluposti kao onaj Tomin kum Bačević koji je lupetao da Morava, Nišava, Toplica… budu plovne za brodove. I to je iteligencija koja je odraz načina funkcionisanja vlasti?

  8. Virtuelni profesori ne traze platu, ne disu zagadjen vazduh, ne jedu, ne placa im se prevoz, a trose malo.
    Buducnost srbije.

  9. Ovaj lupa kao da je brao paradajz na Jovanjici i konzumirao njihove neke druge proizvode. Za početak mogao bi da sanira stanje u školama: toaleti, voda za piće, grejanje, klimatizacija, fiskulturne sale, mere tehničke zaštite dece i objekata, nastavna sredstva,…! Bitno je da je gospodin nabacio boju u solarijumu pa može da lupa!!!

  10. Ahahahahahahaaaa… A hologrami će da dođu letećim automobilima na posao. Ma neka, tovari stoku ovakvim glupostima i nebulozama, bolje nismo ni zaslužili kada imamo ovakvog tipa za Ministra. Zadužuju i nas i decu našu da bi se oni ugradili u ovakve kretenske projekte. Zašto niko ne pita Ministra zašto se krše prava sve dece elektronskim dnevnikom?

  11. Jos nam trebaju roboti i dronovi i vestacka inteligencija.Da uniste i ovo malo mozga sto je ostalo ucenicima.Bice interesantno gladati kako se urusava do kraja obrazovni sistem

  12. Zar mi već ne živimo u virtuelnoj stvranosti. Svi ovi SNS ministri ponavjljaju isprazne fraze i obećavaju kule i gradove. Sada bi da uvode AI i holograme u zemlju gde je ogroman procenat funkcionalno nepismenih. Svima bi nam laknulo kada bi smo saznali da imamo hologramsku Vladu, poslanikr, ministre i predsednika, uzevši u obzir šta rade, kako razmišljaju i ponašaju se.

  13. Inače, pomenuta kineska firma je poznata po online igrama i vlasnik je najposečenijeg sajta u tu svrhu kao i elektronskih kladionica.

  14. Trebalo bi uvesti ministre robote kada svakako sadašnjima upravlja Vučić, kao džojstikom, a kada i nešto urade, izjave, bolje da nisu.

  15. Prosvjetni sam radnik u penziji i imam 78 godina.Znači učila školu i završila fakultet,a najmoderniji uređaj bio elektronski mikroskop.Mimo toga fantastično usvojila znanje,jer sam ga bila željna i volela školu.Jadno je školstvo već dugo,jer je i školski sistem loš,kao i program,a i puno loših prosvetara,koji se ljubavlju prema pozivu i deci ne predaju i koji u velikom o/o taj posao nikako ne bi smeli obavljati. Znači nastavnik,koji voli decu,voli svoj poziv i ima najbolje metode,da svoje znanje prenese,a pri tom uključuje u rad učenike je više nego dovoljan !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.