Saslušan direktor Zavoda za sport zbog napada na koleginicu, određen pritvor do 30 dana 1Foto: Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Direktoru Zavoda za sport i medicinu sporta, Goranu Bojoviću, određen je pritvor do 30 dana zbog nasrtanja na radnicu. Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke.

Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta saslušan je danas u Drugom osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivčno delo zlostavljanje i mučenje, preneo je portal nova.rs.

Nalog da se on privede na saslušanje ranije u toku dana dalo je Više tužilaštvo u Beogradu, a nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi kako fizički napada žensku osobu.

„Osumnjičeni G.B je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen od strane pripadnika MUP RS i uz krivičnu prijavu doveden dežurnom zameniku javnog tužioca, koji ga je saslušao zbog izvršenja krivičnog dela zlostavljanje i mučenje. Nakon što je osumnjičeni izneo svoju odbranu, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora“, naveli su za novu.rs iz tužilaštva.

Podsetimo, Bojović je krajem prošle godine uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari