Saslušan muškarac koji je navodno pratio suprugu Predraga Malog

Ostavite komentar


  1. U celoj ovoj priči najveća enigma je zašto se ovaj čovek odlučio baš za metodu japanskog praćenja. To je ono što brine i što nas tera da se zamislimo. Užas.

    1. Sta je odlucio? Kako ti mozes da znas sta je covek sa snimka radio, i da li je uopste nekoga pokusavao da prati? Mozda je u pitanju namestaljka i skretanje paznje.

    2. Palma i Ceca imaju informacije o ovom slucaju pracenja bebe.
      Suvakovic i Dacic vode istragu.
      Neke bebe su vec potpisale pristupnicu.

    3. Ma kakvo japansko praćenje. Gospođi su ispale japanske kuglice i on je hteo samo da ih vrati gospođi.

  2. kako se odvija ovaj slučaj u režiji dr.Stefanovića scene su kao iz filma “Inspektor Kluzo u lovu na zeleni dijamant“.na kraju će kad se sve razjasni, kao i mnoge izmišljene zavjere do sada,biti da je čovjek slučajno snimljen na kameru,nikakvog praćenja neće biti .posebno me interesuje u čemu se ogleda ugrožavanje,na koji način je to izvršio.da nije možda poprijeko pogledao nekog.

    1. Po nalogu Dr. Stefanovića, Šoneta (ima još jedan nadimak, na S, ali njega će mo sledeći put), hitno je uhapšena osoba koja se neovlašćeno kretala ulicama Beograda (ni to još nije dokazano, ali nema veze) i udisala vazduh na koji nije platila komunalnu taksu (komunalnoj miliciji) i tako ugrozila život vrapcima (o kojima brine gradonačelnih Radojičić) i ko zna kome još. Posle povezivanja određenih lica sa drugim licima, povezivanjem određenih radnji sa drugim radnjama, povezivanjem određenih mesta sa drugim mestima … došlo se do krucijalnih saznanja, koja jedino može i sme da objavi Informer (i predsednik, lično, na tv pink ili sl.), da je taj novinar Krika kriknuo da nije novinar a policija je dala odgovor: „evo vam ga NA…“.

    2. Nego , šta bi sa ona dva inspektora koji su ucenjivali Vučića?Splav , golman ,Danilo…

  3. Iduce godine filmski festival u Kanu ( Cannes France ) dodeljuje “ Zlatnu palmu “ srpskom politicko kriminalnom filmu „Japansko pracenje na Balkanu “
    Kritika odusevljena zbog svih elemenata crnog filma : pracenje mladih prelepih supruga sa bebama , suprug ( bez posla ) naivno romantican ( prva ljubav se tragicno zavrsila “ samoubistvom, „) ali voli besn
    a kola , ne govori sa bratom sumnjivim politicarem ,pa onda cuveni tabloid vrlo vrlo blizak sa rezimom , veliki biznis ( cifre koje se samo tiho
    izgovaraju na uvo )
    Pa onda zavere , japansko pracenje , tajne sluzbe ,nagrada za infopmacije o patoloskoj njuski koja vrsi famozno japansko vrhunsko cudo od pracenja
    cak i predsednik je odigrao malu ulogicu kao da objasni sistem na naj gledanijoj tv . u prime time-u.
    Ipak happy end : efikasna policija pronalazi lika , neko uzima obecanu nagradu i sud presudjuje liku da se izvini gospodji a cuveni tabloid placa astronomsku kaznu u dobrotvorne svrhe ( za lecenje beba u inostranstvu jer je drzava pre siromasna iako zivi u „zlatnom dobu „) po recima brata , sumnjivog politicara
    Kazu nasi prijatelji Francuzi da stvarnost prevazilazi bujnu mastu

  4. Gospodo novinari, vaš zadatak je da prenesete činjenice o slučaju a ne da se stavljate na jednu stranu. Pišete da je osoba uhapšena „NAVODNO“ pratila majku sa bebom, a kada prenosite izjavu KRIK-a ne dovodite u pitanje njihovo pisanje već ga prenosite kao već dokazanu stvar. Ako je „NAVODNO“ za jedne omda je „NAVODNO“ i za druge, dok se ne donese sudska odluka.

    1. Kakva sudska odluka? Krik je samo izneo činjenice koje su proverene i nisu demantovane.

    2. koliko sam ja čitao danas nikad nije interpretirao tekstove krika nego ih je prenosio u celosti. milsim da oni imaju saradnju i manje više svi krikovi tekstovi osvanu i na danasu. slično je i sa par drugih novinskih agencija. Ovo jeste navodno zato što po svemu što smo čuli od predstavnika vlasti slučaj ide na sud da mu se utvrdi krivica a u tim slučajevima je uvek „navodno“ ili „optužen“. Manje ostrašćenosti u ljubavi prema vučiću a više objektivnosti ubuduće.

      1. @Luka: „Krik je izneo činjenice…(ko je proverio njihove činjenice, osim samih njih). Činjenice KRIK-a treba da proveri neko nezavisan, pa onda da list/portal Danas prenese kao činjenicu, do tada je i činjenica KRIK-a samo NAVODNA, bez obzira što Danas objavljuje pisanje KRIK-a i sličnih organizacija bez ozbiljnije provere, kao gotovu činjenicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.