Saslušani osumnjičeni za povrede nanete nastradalom Martinu Barni

Ostavite komentar


  1. Već po politički korektnim izjavama u belim rukavicama vidi se da će nasilne ubice, kojima se nacionalna pripadnost sakriva ali je ipak poznata, biti kažnjene sa minimalnom kaznom, možda uslovnom, možda nanogicom.

  2. Ajde jos malo ove ubice posredno pravdajte zbog stanja u drustvu itd. Treba da se preuzme sistem amerike da se i maloletnicima i mladjim punoletnicima sudi kao odraslim ljudima zbog nacina i tezine izvrsenog krivicnog dela . Ono sto niko nece javno da kaze a to je da moraju drakonske sankcije da se uvedu jer ovo sve je predaleko otislo. Normalno neko ce da kaze da to ne resava probleme ali tako se u ozbiljnim zemljama pocinje sa porukom da ce drzava u ovakvim i slicnim slucajevima da reaguje najostrije.

  3. Verovatno će završiti u Rijaliti kod Željka ili Marića.To je sada postalo moderno.ha,ha.ha…od kada sam postala svesna bezobrazluka počela sam sve više da se smejem,ali i obradujem se kada vidim koga onaj odozgo sve kazni…..

  4. Kako je moguće da neko za komšijski podrum bude u pritvoru više od 2 god.dok ovi jarani već stigoše na sudjenje,a nisu bili ni mesec dana u pritovoru.Samo da i oni ne završe u Rijaliti kao Sloba kome su našli kokain u rukama,a rekao jaran da nije njegov, već mog pok.oca,pa završio u rijaliti preko Kike,a tek ona dvojica,zamenik načelnika pandurije iz ZR i njegov jaran iz SPS našli origano,ha.ha.ha…umesto droge,ko beše stručnjak za origano,ha.ha.ha…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.