Sava (Janjić): Kosovske vlasti ne menjaju odnos prema Srbima i SPC

Ostavite komentar


  1. Mnogo ste koketirali sa tim istim vlastima i navodnom srpskom opozicijom. Zato vam se ovako vraća.

    1. Sram te bilo Miodraze. Ti izgleda podržavaš Vucica koji je potpisivanjem Briselskog ugovora naredio srpskoj policiji da se integrise u Kosovsku, naredio sudijama Srbima da sude po kosovskim zakonima, naredio srpskoj listi da udje i podrži vladu ratnog zločinca. Ide na pregovore sa ratnim zločincem na pregovore i uz to govori nama da na Kosovu i Metohiji nemamo ni metar. Gde će ti duša Miodraze iz Peći. Jeftino si se prodao kao sto tvoj predsednik jeftino prodaje srpsku svetu zemlju.

    2. Možda bi još gore prošli bez dosadašnje nužne i ljudske kooperativnosti koje nazivate „koketiranjem“.

      1. I Vi ste potpuno u pravu ali niste svesni koliko su Albanci pronicljivi i prosto osećaju kada je neko je neko bez zaštite i bez saveznika ovog puta Vučića i srpske države. Dok je srpska crkva bila jedinstvena sa državom Albanci su bili msnji od makovog zrna i donosili su zakone koji su prema SPC na KiM bili čak pravičniji od JBTita i Miloševića (skoro svo Dečane je u manastirskom posedu) ali su miniranjem pregovora sa Prištinom i kampanjom protiv sada veoma moćne Srpske Liste i „Slikanjem“ sa Đilasem i Đorđevićem bili svojevrsna opozicija.

  2. Puna podrska granicnoj policiji i carini Kosova!Ovaj vladika,kao i ostali u vrhu ‘spc’,predstavljaju ‘glavni stozer’ velikosrpske politike.Umesto da propagiraju i zive prema glavnim karakteristikama Hriscanstva,oni rade bas sve suprotno-voze besne automobile,grade bez ikakvih dozvola-od konaka do apartmana,sire mrznju medju narodima…!Treba li da pominjem drzavu CG ili pak srpski entitet u BiH?!To su vam primeri ponasanja ‘spc’,kako sam napisao.Velika sramota za ovu crkvu!

    1. @Plava Ptica

      Jesi li istresao svoju srbofobnu dnevnu mantru? Clanak nisi ni procitao, niti imas pojma o cemu i o kome se radi ali nema veze, bitno da si napisao ‘komentar“ tj. tu gomilu izlizanih frazetina.

  3. Covek hteo dve kante meda da unese. . Mozes biti vladika koliko hoces. .
    Snsovci

  4. Pa to je cinjenica koju vise ne treba ponavljati . Postajemo sami sebi dosadnima a i pomalo infantilni u konstatacijama jedne te iste stvari koja traje i traje . Mrze Srbe i sve sto je Srspko , tacka . Ima izuzetaka a ko moze da popravi u buducnosti tu mrznju pa ti izuzeci , Srpska vlast , pametni ljudi sa strane koji dobro uocavaju stvari i to pocevsi od svojih gresaka do tudjih . Taj problem mrznje nemaju Srbi sem psihopata koji mrze sve zivo ne samo Siptare a njih nema u velikom broju .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.