Savamala nije incident, već politika otimanja

Radomir Lazović iz "Inicijative Ne da(vi)mo Beograd" povodom tvrdnji tužiteljke Nataša Krivokapić da je vršen pritisak na tužilaštvo u slučaju rušenja objekata u Hercegovačkoj

Ostavite komentar


  1. Oduzeti lopovu ukradeno, oteti otimaču oteto, proušiti bezbravo izgrađeno nije loše već zavođenje pravednog i pravnog poredka. Društvo treba da uputi divlje i podivljale graditelje da je umro Tito i da nije više moguće na MOBU graditi kao u zavičaju.(na svakoj čuki) .

  2. SUD RADI STO HOCE MEDIJI RADE STO HOSE BESOSLICARI UPRKOST SVOIM NACELIMA RADE STA HOCE EH STO SR RANKOVIC NE POVAMPIRI.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.