Savet REM-a: Olivera Zekić govori u ime REM-a

Ostavite komentar


  1. samo joj na čelu ne piše SNS, svi ostali naprednjački atributi su tu. odbrana lika, dela i vlasti, vođe pre svega…

  2. Pa gospodo iz REM-a treba da vas je sramota što ne poznajete zakon i pravila po kojima ste dodelili Nacionalne frekvencije. Objasnite narodu koliko to pojedine televizije imaju časova obrazovnog, kulturnog, dečijeg, sportsog i naučnog programa. A na osnovu toga su i dobile nacionalne frekvencije. Osim ako se zadruga i parovi ne računaju u obrazovni ili daleko bilo, u kulturni program. Gospođa Olivera Zekić više liči na propalu starletu nego na članicu takvog tela. To je najbolji dokaz dokle smo mi kao društvo stigli.SRAMOTA! SRAM VAS BILO! STIDITE SE D…… KAD OBRAZA NEMATE!!!!!

  3. A ko su članovi saveta REM-a? Imena, prezimena, zasluge za slobodu medija kojima su zaslužili tu čast?

  4. Nadajmo se da će u vaše ime jednom dotična odgovarati I institucijama ove zemlje.

  5. Dakle, kada Olivera Zekić javno lično izvređa ministra kulture, to nije njen lični prostakluk, negi se sastao ceo savet REM-a, pa sročio te gadosti. Takođe, kada groteskna gospođica nazove vođe opozicionih stranaka fašistima, toga se nije ona sama dosetila, nego joj je savet REM-a to turio u usta….pa, tek sad ne znam šta da mislim, ovde je neko zreo za ludnicu !

  6. molim vas da li jos uvek u savetu rem postoji predstavnik crkve pa n=bih jako voleo da cujem da li iza njenih izjava i on stoji i da cujem njegovo misljenje o pinku i njihovom obrazovnog programu zadruga

    1. Ime predstavnice crkvi i verskih zajednica je Aleksandra Janković, poznata psihološkinja koja ne može pomoći ni sebi, a kamo li opštem dobru.

  7. pA sHODNI,,EKSKLUZIVI POTRPAJTE SE BAŠ SVI BEZ IZUZETKA U,,KOMBI,, PA KOMPLET KOD,, G.ĐE DOLOVAC NA,,SUSRET PO ZAKONU.I USTAVU,OSIM AKO JE JOŠ U,,DOBROVOLJNOJ,,HIBERNACIJI,ILI ČEKA I ONA NEKO ,ZVONCE NALIK MAJINOM,PRI ,,GLASANJU.,U PARLAMENTU. Ovakvih,liderskih,,protuva odrekli bi se i u afričkim,plemenski ,,održivim,,zemljama,Ionako smo,po,,reformama, i situvaciji, svakodnevnih,,događanja,,tu negde u istoj,,ravni,poređenja,.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.