Savetnik urednika Ilustrovane politike Kozić dao ostavku

Ostavite komentar


  1. Ha,ha,ha… kakav rob stranke. Izvinjava se deci i drzavnom vrhu. Napravio je kljucnu gresku sto je dirao Verana Matica koji je sada dobar sa Vucicem.

  2. Kome to,,državnom,,vrhu,jel ,,dr aliju,,dr šonetu,onoliko,podpredsednika,,liderove sekte ili nekim tamomrsomudima koje je,,zadužio,,onakvim,junačkim,,naslovima,,..Kanda još imaju SAČUVANE STARE I ZNANEALATKE ZA KOPANJE U DUBINE ZEMLJE,,A DNO NENAZIRU,,K,ODA IH,INSPIRIŠE,ŽIL VERN ,,PUTOVANJEM U SREDIŠTE ZEMLJE,,AL,ZAMALO TAKVI NEKORISTE TAKVU,BIBLIOTEKU,, BERIĆETNIJA IM JE DNEVNA ,,LISTA,, ,SPASITELJSKE,,EKSKLUZIVE,,.,..

    1. …dobro da si i pismen. Procitaj sta si napisao pa pokusaj dokuciti smisao. Ja ne uspeh.

  3. Kozicu, cestitamo, … prosao si prijemni! Od sada uredjujes ‘Farmu’ na veliko zadovoljstvo svoje dece, ‘drzavnog vrha’ i svih Clanova SNSa. I Drugu Titu Cipuljickom ce biti drago da se ovakav talenat upotrebljava na pravi nacin i na zadovoljstvo vernih glasackih masa …

  4. Eto cak je i „Kozic“ zakljucio da je NEPRIHVATLJIVO to sto je radio. A, radio je budalastinu. Pokusao je da uceni americkog ambasadora SKOTA “ DA GA I DALJE ZADRZI NA VLASTI“.
    Ali, KOZIC se malo preigrao. Pa nije Skot Kori Udovicki, da se JEDI.
    Amerikan cim se preko dana dovoljno nagledao naslovne strane ILUSTROVANE POLITIKE, tacno oko vecernjeg Dnevnika RTS, verovatno je telefonirao „Kozicu“, da je njegov koncept ostanka na vlasti neprihvatljiv, te nas je ovaj jos u toku emisije direktno obavestio da podnosi ostavku na mestu SAVETNIKA, jer je i njemu njegov koncept neprihvatljiv. E, samo jos da neko iz kadrovske Politike objasni kako to savetnici podnose ostavke. Valjda urednici podnose ostavke, a savetnici daju otkaz.
    Ono jeste da Kozic slabo razlikuje licno i drzavno vlasnistvo u Politici a.d. ali imao je tu slabost i ranije da se sa neistomisljenicima obracunava iz licnih razloga preko medija u kome je samo primao platu, ali nije bio i vlasnik.
    Sad ispade da je ona Lj.Smajlovic bila u pravu kad je Martica i Kozica izbacila iz Politike. Ona je bila ubedjena da je to radila iz politickih razloga, ali oni su je demantovali svojim neprofesionalizmom i zloupotrebom Ilustrovane politike kao poligona za licne osvete.
    Samo ako je neko mislio da ce se ovo zavrsiti samo sa Kozicevom ostavkom na mestu savetnika grdno se prevario. Jer Smajlovicka i Veran Matic su ovde samo kolaterala, pravi target je bio ambasador Skot. A, Amerikanci ne prastaju ovakve corke. Na kraju veliki igraci one koji im se usprotive ruse iskljucivo na njihovim GRESKAMA.

  5. Kozic je neophodan sraf u masineriji rezima. Naslovna strana i ostavka pomalo deluju izrezirani zarad nekog viseg cilja. Mozda, recimo, kreiranju novih trojanskih konja u liku Matica i Smajlovicke i poturanja istih sve jacoj opoziciji. Da li sam suvise paranoican?

  6. Da li se Kozić uplašio zbog nekih pretnji? Apsolutno nevidim razliku između naslovne strane Ilustracije i naslovnih stranica lista Danas. Sad mogu na miru da pojedem sendvič i popijem jogurt.

    1. Makazice.dok jedes sendvic i pijes jogurt ,prolistaj malo srpsku gramatiku…ovako te ne shvatamo ozbiljno…

      1. Nemoj da diras slinisu makazicu, jednog od najvecih srBskih patriJota na portalu Danas! !?

    2. ako NE VIDIS razliku idi kod ocnog lekara. a mozda bi trebalo da s
      posetis jos neke lekare jer se lazno predstavljas.

  7. Dok je glavni i odgovorni urednik Ilustvovane politike bio Jevrem Damnjanovic taj nedeljnik je bio citan.Sada su na celu novinarske analfabete i zavisnici i sve je katastrofa.

  8. Nema on tu svest da da ostavku! Jednostavno je neko zaključio da je preterao, pa ga smenuli!

  9. Nadam se da opozicija neće napraviti grešku i računati sa Veranom i Ljiljom. Niko ne može biti dalje od opozicije nego njih dvoje.

  10. e neka si se državnom vrhu izvinio oni su se najviše uvredili. toliko im je drago što se izvinjavaš da ćeš verovatno dobiti još bolji posao od vođe.

  11. Овај ће остати упамћен по својевољном трпању деце у исти кош са политичарима. Какав ум може нешто овако да срочи?
    Па Годзила је чувала своју децу, а овај баја их ставља Годзилама у уста. Страшно.

  12. Zlonamerni bot, sluga svih diktatorskmih režima treba da bude procesuiran zbog pdsticanja nasilja, mržnje i svih najgorih poriva protiv svog naroda.

  13. Prvo mu narede sta da objavi , a onda ga nateraju da da ostavku…sudeci po gasicu ,ceka ga ministarsko mesto…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.