Savez antifašista Vojvodine traži odgovornost za pisanje Politikinog zabavnika o Ljotiću

Ostavite komentar


  1. Када се некоме не свиђа неки чланак, он треба да напише други, са својим виђењем и друкчијим аргументима. Овакво тужакање није начин да се неко убеди у нешто.
    Ово

  2. Drugovi „antifašisti“, nisam pročitao ovih dana Vaš tekst protesta proti pisanja grafita po Novom Sadu zbog posete Putina Srbiji.

  3. Opet komunistički talibani koji su učili lažnu istoriju.Moj Deda je npr ratovao protiv Ljotićevaca kao oficir JVUO i “za saveznike engleze!“.Rušili mostove pucali na nemce a nemci ubijali taoce to jest narod.Tu zločinačku englesku politiku naročito je praktikovao Tito.Tamo negde ubije nekoga nemca.A ovi 100 za jednoga.Pa pravo u logor na Banjicu i koga će prvo Jevreje pa onda Srbe da namire broj od 100.Jedino u Srbiji je to važilo.Tito u Zagorju nije ubio nijednog nemca.Inače putujući dosta po inostranstvu upoznao sam dosta Ljotićevaca.To su bili Srpski domaćini koji su gledali interes Srbije i zbog toga ih ovi uzurpatori imovine iz vremena posle 20.10.1944.najviše ne vole.Zbog potrebe paralele sa ustašama i nih su previše ocrnjivali kao i da Srbija ima fašiste.A što se tiče saradnje sa okupatorom to je bilo slično kao i što ovi današnji služe NATO okupatorima.Uvek ovde bude kako veliki odluče.

    1. Strašno je opravdavati zločine fašista.Ovo je neverovatna defetistička poruka koja glasi „nemoj se boriti za svoju slobodu“da je tako ne bi bilo ni prvog ni drugog Srpskog ustanka jer će bože moj Turci za odmazdu nabijati na kolac.Da se tako razmišljalo nikad ne bi bilo Srpske države.Ovda bi se kako u kom kraju govorilo Bugarski,Mađarski,Rumunski ili neki četvrti jezik.

  4. Politikin zabavnik vrlo ostrasceno pise vec godinama, o raznim temama.
    Samo treba dete da postane covek, da dozivi zrelost – intelektualnu, pa da shvati sta mu se potura i servisa kroz slogan „Od 7 do 107 godina“.
    Zabavnikov citalac, nekadasnji.

    No sta ocekivati kad je svim medijima srozan kvalitet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.