Savo Manojlović: REM sudi sutra, ali i njima će suditi istorija i jednog dana nezavisno pravosuđe 1Savo Manojlović foto FoNet Milica Vuckovic

Članovi pokreta „Kreni-Promeni“ danas su, kako su naveli, uoči donošenja odluke REM-a o dodeli nacionalnih frekvencija, simbolično na Kalemegdanu ispred Beogradskog Pobednika postavili baner sa porukom „Kultura nije na prodaju“.

Oni su na ovaj način želeli da pošalju poruku članovima REM-a uoči donošenja odluke o dodeli frekvencija.

„U narednih 30 sati REM će “suditi” Pinku i Hepiju i umesto zakona vodiće se voljom politike. Oni će “suditi” sutra, ali i njima će sutra suditi istorija, a nekima od njih jednoga dana i nezavisno pravosuđe Republike Srbije“, rekao je Manojlović.

Iz „Kreni-Promeni“ podsećaju da su u prethodna dva meseca kampanje uspeli da vrate temu poštovanja zakona i kulturnog i naučnog programa u fokus.

„Imali smo rekordan broj potpisa za tako kratko vreme, isprovocirali smo ih da se o ovoj temi čuje glas na nacionalnim frekvencijama. Vređali su nas, pretili, iznosili laži o mojoj porodici ali na kraju su pokunjeno pred REM-om obećavali da neće kršiti zakon, da neće emitovati rijalitije i da će uvesti kulturni program. Naravno da im ne verujemo na reč“, poručio je Manojlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.