Savo Manojlović: Smena Mitića i Milenkovića pokazuje da je u Srbiji najveći greh raditi svoj posao

Ostavite komentar


  1. Savo , prošlo je vreme priče , sve se to odavno zna , ti si već jednom prekinuo protest kad to nije trebalo.
    Policajciima treba pružiti konkretnu pomoć , obezbediti njih i njihove porodice , organizovati podršku kroz proteste. Od priče odavno nema vajde. Osim ako to nije perfidna podrška vlastima.

  2. Prevrsila je dara meru pa je vreme da opozicija sve preuzme u svoje ruke i pokaze da zeli uredjenu pravnu drzavu Srbiju .Kreni promeni treba da pomogne u promeni jadnog stanja u Srbiji.Samo setnja nece nista promeniti to je jasno svima koji znaju pametno da razmisljaju .

  3. Sve stranke bi nešto menjale,u svemu vide nešto zlo, a što su smenjeni,pa valjda ide tako,nemogu večito biti na ovim pozicijama.

  4. Imam malo gorak ukus u ustima od ovakvih vesti, iskreno ocekivano nesto tako, sto me navodi na razmisljanje da li je ovo rusenje moguce Jovanjice 3 a verovatno i Jovanjice 2. Zalostno, tuzno, ali sto kaze nas narod za sve postoji lek, pa kada budu izbori onda svi na izbore svaka druga vlast bice bolja od ove. Ziveli

  5. Opozicio ijedinite se i povedite ovaj narod do pobede da nebude vise ponizavan i izigravan.Savo samo napred neodustaje.

  6. A šta bi to opozicija promenila ?Ništa to je već viđeno kada je pao Milošević i uzjahao DOS sa velikim brojem istih ovih opozicionara koji ponovo preferiraju da uzjašu na poznato im sedlo vlasti .Ali ovaj kao i prošli i predprošli put a i ubuduće , mrka kapa .A vi gospodo i dalje šetajte .Ide hladnije vreme pa će vam biti lakše .Nećete se znojiti i dahtati .Počnite sa vežbama duvanja u smrznute šake i cupkanje.Gospodine Savo baš je lepo biti direktor .Jeste firma strana ali se isplati ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.