Saznajemo: Ko je najbolji na Šangajskoj listi – Univerzitet u Beogradu, Zagrebu ili Ljubljani?

Ostavite komentar


  1. Po broju doktora nauka mi smo svakako u odnosu na broj stanovnika…pa jos na broj osnovno opismenjenih stanovnika…mislim da smo prvi u svetu.Sve cestitke BG Univerzitetu naravno i ljudima koji su postenim radom odrzali i unapredili ovu instituciju

  2. Ovo je samo maska za pokrivanje gubitničkog položaja BU, svih univerziteta u Srbiji, SANU i nučno-tehnološkog razvoja u Srbiji.

  3. Od kako su jugokomunisti preuzeli Bg Un tone sve nize i nize. Prvih dvadeset godina i ne toliko ali zato kada su njihovi potomci preuzeli vec 50 godina….

  4. Nijedan nije najbolji na Šangajskoj listi, trebalo bi koristiti reč bolji. Ne postoji Beogradski univerzitet, nego Univerzitet u Beogradu.

  5. Au, kako ste smogli snage da objavite tekst u kojem ćete nešto iz Srbije staviti ispred nečega iz Hrvatske?

  6. Jeste ali zato u domu u Hrvatskoj konkretno dom „Sava“ služe bube,mušice i kosu,ponegde i zub u studentskoj menzi i studenti nisu zadovoljni

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.