SBB: Biće zadržan isti raspored kanala

Ostavite komentar


  1. Kvalitetan program!? Kome vi to pricate. Primitivni Ivanovic, Beckoviceva, koja nije bila u stanju da vaspita sina, nego joj maloletni sin pijanci nocu po kafanama, dok se mamica bavi visokom politikom. Toliko su to kvalitetne emisije, da vam je i gledanost „kvalitetna“, pa zato i muvate sa kanalima.

    1. Dobro je, Vlado, da Vi imate podatke gledanosti televizije koja je počela sa radom pre manje od 24h, i dobro je da znate da je „primitivni“ Ivanović imao milion pregleda u 5oj emisiji koju je emitovao iz svoje dnevne sobe, i baš je dobro što brinete za sina Olje Bećković koji „pijanči“ po kafanama… I dobro je da ste Vi Vlada iz Beograda a ne Nebojša iz Beograda, i da Vas niko ne može zvati Nešom Slinom, ali Vas zato možemo zvati Vlada Čmar ili još bolje Vlada Pertla, jer su Vaše moralne i ljudske norme na nivou pertle koje viri iz analnog otvora prvog pretpostavljenog u hijerarhiji botova kojoj pripadate…

  2. Još kada bi postojala tehnička mogućnost da se na eon platformi smeće kao happy, pink, rts…blokira ili potpuno izbriše, bilo bi sjajno!

    1. Slazem se u potpunosti. Ja inace vec odavno ne gledam program na rezimskim medijima tako da podrzavam sve sto je upereno protiv te posasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.