SBB: Biće zadržan isti raspored kanala 1Foto: Pixabay

Kablovski distributer SBB saopštio je danas da je na njihovim platformama EON i Total TV televizija Nova S na kanalu broj jedan, N1 je sa tog prebačena na broj nula, dok su televizije koje imaju nacionalne frekvencije ostale na istim pozicijama koje su imale i ranije.

Korisnici platforme D3 jedini su kojima je za jedno mesto privremeno pomerena numeracija kanala, jer kompanija Junajted grupa još uvek radi na tehničkom rešenju koje će podrazumevati identičnu numeraciju kanala za televizije sa nacionalnim frekvencijama, kao što je bilo i ranije.

Kompanija SBB je poručila da ne postoji nijedan razlog za „teorije zavere koje su već počele u pojedinim medijima“, jer im je cilj samo da omoguće gledaocima lakši izbor kvalitetnog programa, tako što će ubuduće raspored kanala počinjati od broja nula. Pojavom televizije Nova S, kako je istaknuto, na televizijske ekrane vraćaju se najkvalitetnije emisije koje iz raznih razloga dugo nije bilo moguće gledati na televizijama sa nacionalnim frekvencijama, kao što su „Utisak nedelje“, „Mentalno razgibavanje“ ili „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari