SBB: EPS traži duplo veću naknadu i uklanjanje opreme sa svih stubova u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Svi gradjani koji imaju stubove EPS-a na svojim privatnim parcelama takodje da tuze EPS za umanjenje vrednosti nepokretnosti jer EPS nema ovlascenje da postavlja stubove na privatnim parcelama bez saglasnosti vlasnika i bez naknade!

  2. Znači, to je najnovija, ali naravno ne i poslednja svinarija koju je napredni trust mozgova smislio protiv „tajkunske“ SBB?!
    Nisko, podlo i prljavo, čak i za vaše standarde, gospodo plaknuti radikali.
    Ali, ovo me baš raduje jer to pouzdan znak vaše slabosti, nikako snage. Kao što kaže francuska poslovica, vi to nećete odneti u raj. A sad razmislite šta to znači…

  3. Supernova uzima od gradjana elektricnu energiju koju oni placaju a za to im daje pakete tv internet.To je protiv zakona zar ne?

  4. Stubove osim EPS-a poseduju Telekom, Železnica kao i Javno osvetljenje u Beogradu (verovatno i u drugim gradovima).
    Osim stubova i izgradnje kablova na taj način, postoji i kanalizacija koje ozbiljne firme izgrađuju.
    SBB godinama za provlačenje svojih kablova koristi (najčešće potpuno besplatno) tuđu infrastrukturu. SBB je takođe taj koji u zgrade postavlja svoju aktivnu opremu (ona koja troši struju) bez saglasnosti stanara i ne plaćajući nikome potrošenu struju (slučaj i u mojoj zgradi). Lako je na taj način biti efikasniji od konkurencije.
    Sada ispade potpuna katastrofa što neko od SBB-a konačno traži da nešto i plati.
    Nisam za gašenje N1 i sličnih medija, nisam za ovu vlast i ne podržavam medijski mrak u koji nas guraju.
    Ali, nervira me što se protiv toga ne bori istinom nego lažima.

    Ovakav komentar je nemoguće ostaviti na N1 i sličnim „objektivnim“ medjima, što dovoljno govori o tome koliko su „drugačiji“ od Informera, Kurira, RTS-a i drugih.
    Da li je Danas ipak drugačiji?

  5. Sada kada je dinar stabilan, bezrazložnim podizanjem cena gradjanina koji koriste SBB je očigledna hajka konkurencije. Sami povećanje cena državni organi nesmeju dozvoliti, u koliko korišćenje tog prostora nije bitna smetnja EPSu za nesmetano obavljanje posla. Treba organizovati proteste koris ika SBBa, I da vidimo zašto nemamo jeftinu struju kao u vreme Jugoslav ije kad fabrike prestaju sa radom u 15 časova, da spremamo našoj deci ručak kad Vučić sve radi za decu u kampanji Dejan Lopičić BGD

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.