SBB: Problemi sa internetom posledica sajber napada

Ostavite komentar


  1. Kad ispoštujete sve prethodne, zakonom propisane, korake, moraćete da se obratite sudu u Strazburu. Ovde zakoni važe za neke a za neke ni Ustav ne igra nikakvu ulogu. Naoružajte se strpljenjem i napred u boj protiv nepravde i korumpiranog pravosuđa.

  2. Telekom je u sve većoj panici zato što je zbog lošeg kvaliteta programa kao I interneta izgubila veliki broj korisnika. Nije lako kad posle 8 godina spadneš na 60% mani korisnika. Koristim još uvek telekom zato što je povoljniji od drugih kablovskih operatera, ali kad je upitanju internet koristim Telenor zato što je mnogo brži!

    1. Ko ji bre sajber napad??? To su bezrepi gusteri koji nemaju nikakvu konkurenciju i ponasaju se bahato i moze im se. Pa dva dana je los internet, preopterecen. Posle 12 bude ok. Sajber napadi.. Dobro nisu rekli sajber nevidljiva korona virus. A pritom dok ovo pisem nemam internet jos uvek iako su brze bolje se pohvalili da su uklonili smetnje. Bezrepi gusteri!

  3. Kakvo saopštenje, net vam je kilav i dalje. Znači sns telekom hakeri napali vaše servere?

    1. Optuzujete nekoga da je iternet „kilav“ ili „loš“ neznajuci da celokupnu infrastrukturu koriste od Telekoma. Da vam pojasnim, ko koristi npr. Total net, koji radi kao adsl ne moze da ima kvar sem ako je kvar linije, koja je Telekomova. Znaci Sbb vam daje brzi protok od Telekoma ali i dalje je to njihova infrastruktura i Telekom moze da sabotira rad kako on hoce.

      1. Koje koga napao nebitno je. Samo je jedno bitno, vec drugi dan bez Tv signala. Najpametnije se vratiti na ono staro. Da se zna ko okrece antenu a ko vice nije dobro.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.