Šekler: Brojevi novozaraženih korona virusom su samo „indikator“, mnogo su veći

Ostavite komentar

  1. Neverovatno ,imamo novu teoriju da nevakcinisani proizvode veliku kolicinu virusa i da ce se zbog toga zaraziti i vakcinisani . Ovo je takav apsurd u izjavama i neodgovorno i nadam se da ce jednog dana ljudi odgovarati za svoje izjave koje su date bez argumenata i sa pretpostavkama .

  2. Brojevi zaraženih više nisu bitni, gledajte samo hospitalizaciju. A u drugoj vesti javljate da je popunjenost kapaciteta 50%. Prema tome…nema problema.

    Šta treba da urade da smanje gužve pred ambulantama je da prihvate privatne pozitivne testove kao dovoljan osnov za bolovanje radi 3 dana samoizolacije; novi test za svaka naredna 3 dana.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

28. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.