"Selo gori a baba se češlja" najgledaniji TV program u 2017. godine

Serije i sportski događaji najgledaniji u Srbiji u prošloj godini

Ostavite komentar


  1. Do sledece godine ce tu mozda biti Nemanjici.Po prvoj epizodi,koju sam za razliku od najgledanije serije prosle godine ipak gledala,ne bi me cudilo da nam se ucini da napredujemo iako nazadujemo.
    Mozda u "Selo gori.."ima istine koja se meni ne dopada,dok Nemanjci saopstavaju ono sto bi danasnji vlastodrsci zeleli.
    Tek,nemamo ni pristojne zabave,ni obrazovnog programa.

  2. Kako reče @Boki, naslov sve govori. To je, naime, odlika, prava slika i prilika posrnule Srbije po svim pitanjima. Bilo bi iznenađenje da je drugačije. U zemlji gde je pravi Sistem vrednosti skrajnut na duboke margine društva, gde je u ozbiljnoj meri na delu kriza morala, gde provincijalizam vodi glavnu reč, gde se intelektualna elita ne čuje, gde pametni aplaudiraju glupima, gde ološ vuče glavne konce, gde, gde, gde,………šta se drugo i može očekivati? Zato je i naslov pravi: "Selo (rijaliti Srbija) gori, a baba se češlja"!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.