Senat poništava doktorat Siniše Malog 12. decembra

Ostavite komentar


    1. Koliko se zna ( za sada ) lazni plagijator doktor Mali je JOS uvek na POLITICKOJ funkciji ministra finasija …draga ili dragi “ Mila Maric “
      Da je kojim slucajem dobio “ cipel cug “ bio bi politicki uticaj ili pritisak od strane “ boss- a “ a ovako je “ ni na nebu ni na zemlji “ sa dilemom ; “ pustam ga niz vodu “ ili ne jer “ puno zna “ em ima i dokumentaciju pa “ ne daj Boze “ moze preleteti nazad gde je vec bio …

    2. Mozete li malo opsirnije o tome? Hteo bih da cujem neki konkretniji dokaz sem subjektivnog misljenja da je nesto ocigledno ili ne. Univrezitet nije politicka ustanova i ne vidim kako i zasto bi se bavili politikom.

    3. Ma iz aviona se vidi da je to politicka odluka a vidi se i na desetinama prepisanih strana. Srecom da u cutanju tuzilastva u mnogim aferama nema ni malo politickog uticaja. Inace u Srbiji najveci politicki uticaj ima, naravno, opozicija.

  1. Prosto mi dođe žao ovog čoveka. Nije završio nepostojeći fantomski fakultet (kao recimo ministar Stefanović) i nije kupio diplomu (kao ministar Vulin na primer), a opet je nastradao. Baš nema sreće. A i što je doktorirao? Kome danas u Srbiji trebaju doktori? Na ceni su sada trgovci oružijem i dileri droge.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.