Seničić: PCR iz Makedonije uskoro nevažeći za građane Srbije koji putuju u Grčku

Prvi čovek Jute

Ostavite komentar


    1. Svaka čast! Uteha je da ima još nekoga ko normalno razmišlja.

  1. Jos jedna muljaza vlasti sa Grcima, samo da bi maznuli pare. Sta ako putujem avionom za Atinu iz Skoplja,, a bio sam 7 dana u makedoniji, to znaci da treba da se vratim nazad u Srbiju da bih uradio PCR test a onda ponovo za Makedoniju. Ma hostapleraj zivi.

  2. Sve o.k.samo ako imate digitalni zeleni sertifikat da ste vakcinisani ne treba vam potvrda o negativnom PSR testu.Ovaj test rade oni koji nisu vakcinisani tako da se ne vezuje za vakcinaciju!Tako da to nije razlog da se ne priznaje test iz Makedonije koji uzgred nije ni jeftiniji ako se racuna polazak 1 dan ranije,hotel itd.

  3. Realno , deca čiji roditelji su vakcinisani treba da imaju besplatan pcr test !

  4. Ko moze da garantuje da oni sto su vakcinisani a nisu prelezali “ Koronu“ nemaju tu istu „koronu“ onog trena kad prelaze granicu.To sto je neko vakcinisan neznaci da nemoze da se zarazi i da nemoze da prenese „koronu“….
    Cista glupost nego dele narod na poslusne i neposlusne.Ako si dobar i poslusan dobices bombonu kao malo detr a u ovom slucaju dobices letovanje ali o svom trosku …

  5. Moze samo sa pasosom u Grcku. Mi usli. Nista osima pasosa nam nisu trazili. Samo je uz osmeh policajac na Evzoniu, trazio da budemo pozitivni i pozeleo lep provod u Grckoj. 23.062021 smo usli u Grcku oko 8 ujutru. Cekali smo 1 minut na Evzoniu. Srecan put svima i lep provod u divnoj Grckoj 🙂

  6. A zasto ne ukinu taj PLF to nema logike imas aranzman imas sertifikat…….idr. Samo dodatno opterecuje. Trebaju svi turisticke agencije da se udruze i da ga ukinu od 15 jula vec je turistika sezona moga ga uvesti kasnije. Svi sto putuju sada imaju agenciski aranzman tako da gde putuju vec se znam

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.