Šešelj opet preti novinarki Snežani Čongradin

Lider Srpske radikalne stranke ponovo napao novinarku Danasa, tražio da se uhapsi

Ostavite komentar


  1. Tako je to kad država dopušta osuđenom ratnom zločincu da sedi u Narodnoj skupštini i na televiziji sa nacionalnom frekvencijom savetuje vlast kako treba da hapsi. Nazdravlj!

    1. A da ih EU podržava, i da niko ne osudi vlast u Srbiji što ratni zločinci, sede u poslaničku klupu.

  2. Poštovani gospodine Šešeljuga,
    Cisternom za GOVNA Vas treba isporučiti Haškom sudu nazad HITNO!
    Dobro sad…zbog državnog udara i ovog vanrednog stanja uvedeno od strane vašeg imbecilnog učenika, strpičemo se…al onda ste završili gostovanje u ovoj SEPTIČKOJ JAMI
    STOP FAŠIZMU!

  3. Bravo Snezana. Seselj je politicki cirkuzant,ratni zlocinac i ratni profiter koji je najvise zla naneo Srbiji.Kada se Srbija jednog jutra probudi bice mu sudjeno .

  4. Podrska novinarki na casnosti i objektivnosti.Da li u ovakvom brutalnom napadu Seselja na novinarku predstavnici stranih ambasada ostaju nemi?

  5. Mada se uglavnom ne slažem sa onim što u svojim tekstovima zastupa novinarka S. Čongradin, mada moji komentari na njene tekstove uglavnom ne bivaju objavljeni, u ovom slučaju izaražavam joj podršku. Nije lako biti u sukobu sa patriotama koji su na račun patriotizma, veza u DB-u i političke trgovine sagradili palate i zgrnuli velike pare.
    Mislim da je Pink, taj propagator nemorala i prostakluka, koji godinama kvari narod u Srbiji, prava sredina za promovisanje gospodina Šešelja.

  6. Sve nevolje u napacenoj bivsoj Jugoslaviji su pocele dolaskom bivsih komunista Draskovica i Seselja na politicku scenu. Seselj je osudjen ali je pusten iz Haga da bi se ostvarila trula Srbija kao sto je danas, dok je Draskovic postao ministar spoljnih poslova i izneo na zapad svu kompletnu dokumentaciju bivse Jugoslavije( veleizdajnik). I dana , umesto da su osudjeni na 4o godina teske robije , oni su se obogatili i setkaju se po televizijama.

  7. Da, Snežana ih je 2012. vratila na vlast, red je sad da joj se oni oduže time što će je uhapsiti. To je najmanje što mogu za nju da učine, posle svega što im je dala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.