„Šešeljeve knjige su sertifikat da ste na pravoj strani Srbije“: Dragoljub Petrović povodom knjige o novinarki Danasa Snežani Čongradin

Ostavite komentar


  1. Ако желите да будете ангажовани лист не бавите се глупостима. У Београду су извршитељи избацили баку из стана без њене кривице ало је то само Политика објавила.

  2. Купите књигу има доста папира за зиму која је пред нама и одлагање ватре. Неће бити гаса.

  3. Ko ovome ratnom zlocincu dozvoljava gostovanje na PINKU,HEPIJU?Bitange Maric i Mitrovic promoteri nacionalizma i sovinizma.

  4. I ovo smo doživeli da jedan ratni zločinac piše knjigu o jednoj od najboljih novinarki u medijima cele Srbije pa i šire.

  5. Насукани морж ће да коментарише нечији изглед. Сумњам да је скоро бацио поглед на огледало, пошто није у могућности да види целог себе.

  6. Koja mu je ovo knjiga po redu? Pedeseta? Ne znam nikoga ko je čitao bar jednu. Godinama žalim što nemam vremena da pročitam jedinu sa privlačnim naslovom „Ideologija srpskog nacionalizma“. Ako ni tu ništa nema, a verovatno je tako sa izuzetkom živopisne teze o Srbima protestantske vere, onda je stvarno za Vinču.

  7. Bolje bi bilo da umesto što dajete kreativne komentare vi iz Danasa zaštitite kolegicu pred sudom. Imate valjda neku pravnu službu. Ili u Srbiji svako ko ima para može napisati uvredljivu knjigu o bilo kome i proći nekažnjeno?

  8. Šešelj, najveći štetočina srpske politike 20.veka a evo i 21.veka

  9. Dok mu Vucic daje pare iz budzeta sirotinja ne moze da sastavi mesec,e boze gde tu ima pravde. Doci ce sve na videlo i naplatu kad tad.

  10. @boza: Ne sviraj. Televizije N1 i Nova S (kao i njihovi web-portali) imaju direktna ukljucenja i priloge o slucaju izbacene slikarke!
    Sto se Seseljuga tice: On ne zna vise ni sta prica, a kamoli sta pise. Ignorisite ga ili tuzite ga zbog knjige, zato sto je on samo izvrsitelj naredjenja njegovog bivseg potrcka.

  11. Kolumne draže petrovića su sertifikat da mentalne ustanove ne rade svoj posao.

  12. bi šešelja trebalo kao fudbalskog huligana kada uđe na teren ignorisati i nedati mu prostor da truje sve oko sebe. Gde je sad rem?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.