Severna Makedonija: Moguće nove mere za Srbiju zbog korone

Ostavite komentar


  1. Pitam se kada će Srbija uvesti mere reciprociteta? Izgleda nikada, jer mi nemamo državu koja je sposobna da štiti dostojanstvo svojih građana! U Srbiju može svako da uđe, tako nam je verovatno i krenuo drugi „pik“ prvog talasa, a mi još malo nigde!? Nijedna ozbiljna država to ne bi dozvolila. Naravno, mi nismo ozbiljna država. Nažalost!

  2. Vrlo visoko mišljenje imaju o sebi, barem dok je turistička sezona. Ne zaboravite kako su nas braća makedonci pljačkali sve ove godine sa ZELENOM KARTOM koju su izmislili!

    1. Makedonci tebi sigurno nisu braca.Makedonci su ljudi dobroga srca.

    2. Zeleni karton nije izmišljen u Južnoj Srbiji već ta rupa od države na karti Evrope nije član evropske mreže osiguranja ili tako nekog mafijaškog legalnog kartela za uzimanje para

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.