Simonovićeve pretnje tužiocu bez posledica

Kakve posledice snosi naprednjak optužen za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića zbog pretnje službenom licu

Ostavite komentar


  1. Gostiljac. Nije reagovao jer je mislio ,proći će nezapaženo ili ga je on savetovao da preti tužiocu.
    Dokle ćemo trpeti nsbeđene huligane na vlasti da uništavaju nekažnjeno narodu život.
    Dosta je bilo ugledamo se na Crnogorce i prihvatimo krvnu osvetu ti meni garažu i kuću ja tebi tri garaže i tri kuće.

  2. Više nema smisla pisati o nepravnoj državi , ni n
    studenta generacije Pravne nauke Vučića , od studija 7 godina.
    Ali to nije sada problem što je neki tamo SNS.ovac, pretio tužiocu i prodao bez kazne tj sankcije .
    Problem je što bi se „klupče vlasti Vučića , počelo da od prava i smanjuje , da je dotični bio za pretnju tužiocu kažnjen.
    Ne stubovi SNS ne smeju da korodiraju, iako se već klate od mafijaške ali ne državotvorne Srbije .
    No izleči ćemo mi našu bolesnu Srbiji , za nju ima leka , ja ne brinem !!!!!

      1. Kolega radi svoj posao, ali sa manje strasti jel znaš što, pa ovom tvom branjeniku ni majka ne veruje da nije naručio paljenje kuće tom sirotom penzioneru, ne veruješ ni ti jer nisi glup, ali imaš pravo da ga braniš onako kako je najbolje u njegovom interesu, a to ne da bude oslobođen. Samo mi smeta to ala „Zora Dobričanin“ išćuđavanje nad atakom na moral tako izuzetnog čoveka, to se ne može slušati bez kese

  3. Kad se ovako obraća javnom tužiocu, šta mislite kako prolazi običan radnik koji mu se nađe na putu? Šteta što u Srbiji nema opet neka „Crna ruka“ da ovakve privede pameti.

    1. Da. Na isto sam pomislio. Šta ova ljudska spodoba radi ljudima iza kulisa kada se ovako ponaša javno i to otvoreno preteći javnom tužiocu. To jeste prava slika vlasti i moćnika Srbije, i, ona se ne prezentuje na ovaj način ovih dana i sada, oni su od dolaska na vlast tako krenuli, sa rušenjem Sava male, recimo, i neće se zaustaviti sem na način kojim vladaju, silom.

  4. Da preosvestena Zagorka Dolovac nije preminula, ovaj Simonovic bi zbog jasno upucene pretnje dugo gledao kroz resetke. Ovako proco ce ovo kao i mnogo sta drugo i posledice jedino moze snositi predmetni tuzilac. Strasno.

    1. Pa dobro,
      je l ima ova pretnja neke elemente krivičnog dela?
      Ko ga goni?
      Ko tuži?

      Ili nikom ništa, samo „kukamo“, što bi rekao Onaj.

      1. Ima u svim zapadnim zemljama. Napr. da je pretio tuziocu u USA otisao bi u zatvor pravo iz sudnice najmanje 2 god. Po izlasku bi mu se sudilo za paljenje kuce.

  5. Kad ti nepismeni primitivac kaže da si nepismen i pritom vređa tužioca, a sudija ga pri tom ne opominje, ni kažnjava! Srbistan Dno dna! NapreDNO zlatno doba Napredne Satanističke Sekte!

  6. Ne brini se Simonovicu, lako cemo mi sa tim Tuziocem! Nego cemo tebe, kao jednog od najodanijih clanova SNSa, sa Acinim Blagoslovom da postavimo kao predsednika Komisije za sprovodjenje pregovarackih poglavlja 23 i 24 (to su ona o nezavisnom sudstvu …).
    Takav talenat kao sto si ti SNS i Vucic nebi smeli da izgube!

  7. Svaki dobar domaćin održava kuću čistom i zato tamani buba-švaba kad god ih ugleda. Jedino su se u našoj kući buba-švabe razmilele na sve strane i zagospodarile kućom. Zato svako zdrav i prav gleda da pobegne iz ove kuće. Treba uvesti smrtnu kaznu za buba-švabe i kuću očistiti. Da bismo živeli normalno i da ne bismo više bežali iz kuće.

  8. Za pretnju Tuziocu,Sudija treba da mu dodá jos jednu godinu robije jer je
    sasvim ocigledno da je ovaj tzv.fuknkcioner SNS obican siledzija .

    1. Za takve barabe je godinu dana malo! Dodati mu krivično delo pretnje službenom licu i udeliti moronu najveću kaznu po Krivičnom zakoniku.

  9. Претпостављам да је Гостиљац завршио студије код Мићу Мегатренда, алијас Џон Незбит. А, Симоновић да буде пуштен о’ма, и да приведе правди тужиоца. Већ је доказано да Драгољупче нема везе са овим случајем и да хоће да га наведе, на правди Бога. А и новинар је крив јер живи у кући. Да је био у стану не би смели да му бацају „петарде“ због других станара. Сем тога, нису ни бацали. То је урадио новинар да би лажно оптужио Симкета. Студент није запалио жито. Живео Правдољуб Симоновић и његова напрдна странка. Живео и Јутка! И доле Ђилас! Он је мазнуо 600 миља а ови на голоруког Симоновића. Срамота бре! Докле ће опозиција да уништава народ и државу? Живео Вођа! Коме се не свиђа златно доба, нека иде у туђину, ја Га волим до гроба, мога Вучка, ту људину!

  10. Član sekte može da radi šta hoće. Zato što je pod zaštitom onoga koji „sipa istinu brzinom munje“!! Nisu ovi zakoni i Ustav za njih, imaju oni svoje. Ali, tako normalna država ne funkcioniše – tako funkcioniše mafija!! A mi ćutimo i trpimo. Ipak, čini mi se da početak bune protiv dahija nije daleko.

  11. Da li će ovo ući u sudsku praksu, da se sme pretiti tužiocu?
    Ako ovo ostane nekažnjeno, više niko ne može da zabrani da se preti tužiocu, jer očigledno da to nije kažnjivo delo.

  12. Nije komentar već pitanje: Zar se u takvim situacijam ne izriću momentalne kazne, najčešće novčane, a u nekim slučajevima i zatvor?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.