Zukorlićev sin čeka rezultate stranih veštaka, udovica tvrdi da je bio bolestan od 2007. godine 1Foto: N. Kočović

Nakon što je Više tužilaštvo u Novom Pazaru obelodanilo da bivši lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić nije otrovan, već da je umro prirodnom smrću, na društvenim mrežama oglasili su se njegov sin Usame i druga udovica Elma.

Sin, koji ga je nasledio na čelu stranke, kratko je na Fejsbuku potvrdio da su nalazi domaćih veštaka stigli.

“Porodica će sačekati još rezultate iz Nemačke i Bosne i Hercegovine pre nego se obrati javnosti”, napisao je Usame, koji je i izneo sumnju da je njegov otac otrovan.

Međutim, Muamerova druga supruga, Elma Elfić Zukorlić saopštila je da je on bio bolestan od 2007. godine i da je samo ona znala za to.

Na Instagramu navela je i da je kardiolog predlagao da Muamer Zukorlić bude operisan i da je, noć uoči smrti, razgovarala sa suprugom o izboru bolnice u kojoj će ona biti obavljena.

Muamer Zukorlić umro je iznenada 6. novembra prošle godine, u 51. godini. U tom trenutku bio je potpredsednik Skupštine Srbije. Pola godine kasnije obavljene su ekshumacija i obdukcija, koje su nadzirali strani stručnjaci, a nalazi veštaka pokazali su da u telu Zukorlića nije bilo povišenih vrednosti toksičnih materija.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari