Šinavatra nezakonito postala Srpkinja

Neko je verovatno dobio novac da odbegloj tajlandskoj premijerki da srpsko državljanstvo, smatraju sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Šaljemo odličnu poruku članicama Interpola.Kad Kosovo hoće u Interpol, pa Interpol to odbije, mi to prikazujemo kao uspeh Srbije. Kad Srbija primi u svoje državljanstvo osobu sa Interpolove poternice, onda je to zato što je,kako reče Vučić, „vlada mogla da vidi ma kakvu ekonomsku ili neku drugu korist za našu zemlju“. Kosovo ponovo traži prijem u Interpol. Šta će Vučić reći, ako Interpol ovog puta primi Kosovo u svoje članstvo?

    1. Mogli ste da navedete još bolji primer odnosno, primer Srbije? Kada Srbija od članica INTERRPOL-a zatraži izručenje ljudi, koji su osumnjičeni da su počinili najužasnije ratne zločine na teritoriji Srbije, pa bude apriori, po svaku, uvek odbijena?! Ako već pominjete INTERRPOL i članstvo ove kvazi države u INTERPOL-u, zašto se stidite, navedite naš porimer? Vi verovatno, pošto pretpostavljam da ste jedan od onih koji prema sebi i svome narodu ima samogadljivio osećaj, smatrate da su te države postiupile ispravno zar ne? Ali, Šinavatra, koja svrgnuta vojnim pučem je velika zagonetka, problem i teret na duši ove države?! Dajte ljudi moji, pa ako je „pučistička pravda“ tako pravedna i bezgrešna, hajde da i mi uvedemo vojnu upravu?! Pazite, „proneverila 5000 dolara“?!

      1. Ha,ha,ha… ne zasmejavaj me covece. Taksin i Jingluk Šinavatra, brat i sestra i oboje bivsi premijeri Tajlanda osudjeni zbog korupcije od svih zemalja na svetu nasli utociste na Balkanu. Brat u Crnoj Goru, sestra u Srbiji. Inace obe drzave su poznate u svetu po svojim demokratskim liderima i borbi protiv korupcije i mita. Ovde sa samo postavlja pitanje ko je uzeo vise para za davanje pasosa, Milo ili Vucic.

        1. Kneževiću, Vi i dalje terate po svome ili po nalogu Velikog Vodje koji više nema obraza_ Znate li vi iole nešto o medjunarodnom pravu i obavezama Srbije kao članice Interpola. A zna li nešto o tome i „najbolji student“ prava AV? Pitanje je samo koliki je procenat koji su pojedincui u vrhu vlasti stavili u džep.Sedi, kec!

        2. Prijatelju da li ste vi živeli u Tajlandu i koliko dobro ste upoznati sa političkim prilikama u toj zemlji? Po iskazanom „znanju“ očigledno nemate pojma. Živeo sam tamo 5 godina i odlično sam upoznat pa vam mogu reći da su i ona i njen brat vrlo popularni i cenjeni u narodu, pogotovo Taksin, a progoni ih VOJNA HUNTA koja je izvršila državni udar. Kralj ima samo formalnu vlast, vojska je ta koja vlada Tajlandom i obračunava se sa demokratski izabranim predesednikom vlade i državnim rukovodiocima.

      2. Deder,pametnjakovicu,ako vec toliko znas,u sitna crevca(proneverila 5000 dolara…),reci sta se dogodilo sa onim likom,kome se ni ime nije smelo pomenuti(Kosmajac),zatim,canetom,saricem,onim bugarinom,palestincem i ko zna jos koliko sitnijih krimosa?Verovatno dozivljavas posebne trenutke pred ogledalom dok citas svoje „umne“komentare.Vas problem,takvih,kao tvoj prvorodjeni i kao sto si ti, je u tome,sto ste zamislili da je svet nastao vasim dolaskom na vlast,a posle vas potop.

  2. Sta pricate?
    Dovoljno je da je neko lopov i mafije i da da prilog SNS-u ili vucicev om bratu i dobiće pasoš SRBIJE.
    LOPUZE SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE.

  3. Bivsi Prime Minister Tajlanda Thaksin Shinawatra, milioner, je njen brat koji je pobegao na slican nacin i sbog slicnih okolnosti i zivi u UK. Njemu je Crna Gora dala/prodala drzavljanstvo 2009-te. Eto, da se i Crnogorci i Srbi oko neceg sloze.

  4. I ja bih joj dao drzavljanstvo. Da vidimo kako izgleda lepa i nasmejana premijerka.
    Uostalom, primio bih vecihu Tajlandjanki, bas su simpa. Stalno se smeskaju i klanjaju.

  5. Shinavatra ce biti specijalni savetnik precednika Vucica i ostaje jos samo da je Patrijarh „upise“ u pravoslavce .Da i on mazne neku kintu.

  6. Diskreciono pravo Vlade da dodeli nase drzavljanstvo nekoj istaknutoj licnoti je u redu ali ne medunarodnim kriminalcima. Onda se cudimo sto po nasim poternicama Interpol ne postupa nego ih ignorise. Eto dragi moji Srbi, to je bas zbog ovakvih neozbiljnih gafova nase neozbiljne vlade!

  7. Kada god ode napolje biće uhapšena ,mi ćemo dobiti packe od interpola.Ona nema pojma gde je došla ,mogla bi u turbo radikale kao asistent za drpanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.