Inicijativu srpske Vlade i Uredba za podsticanje razvoja domaćeg turizma na praktičan način podržaće Sindikat „Nezavisnost“ Topionice i rafinacije bakra Rudarsko-topioničarskog basena Bor time što će omogućiti svojim članovima da u skladu sa uredbom iskoriste olakšice za odmor u Srbiji uz popust od 5.000 dinara.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 

RTB i Sindikat „Nezavisnost“ TIR-a doprinose razvoju domaćeg turizma. Posebna pogodnost je što je Sindikat „Nezavisnost“ sa poslodavcem potpisao kolektivni ugovor po kome je poslodavac dužan da obezbedi plaćeno odsustvo od deset radnih dana za korišćenje organizovanog rekreativnog odmora u Srbiji. – Vlada je obezbedila subvencije, sindikat plaćanje u 20 rata i organizovanu rekreaciju radnika, a poslodavac plaćeno odsustvo za tih deset dana. Imajući u vidu da u RTB Bor ima oko pet hiljada zaposlenih koji će moći da koriste ove pogodnosti odmora u Srbiji, biće to skroman doprinos naše kompanije i Sindikata „Nezavisnost“ podsticaju razvoja domaćeg turizma – ističe predsednik Sindikata „Nezavisnost“ TIR-a Dragan Jankucić, a prenosi list „Kolektiv“ RTB Bor.

Dodajmo da je Sindikat „Nezavisnost“ borskog basena prethodnih godina o svom trošku organizovao četvorodnevnu rekreaciju za preko hiljadu radnika u Apartmanima „Kopaonik“ u Brzeću, a ove je započeo saradnju sa ugostiteljima u Sokobanji, omogućujući radnicima olakšice u vidu otplate odmora na 20 rata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari