Sindikat protiv PCR-a za nevakcinisane medicinare

Sve više zdravstvenih ustanova traži testiranje zaposlenih posle povratka sa odmora

Ostavite komentar


  1. Svi koji nisu i ne žele da se vakcinišu , ne treba ih primoravati ali ako se zaraze lečenje treba da s’nose o svom trošku ,100% plaćanje.

  2. Ok snosice nevakcinisana osoba. A ko da snosi troskove recimo unazad za 20 godina sto najveci br zdr. radnika umire od karcinoma zbog lose prevencije? Da li je nekada za poslednjih 20 godina se desilo da se odradi sistematski pregled radnika, shodno godinama i odredjeni pregledi? Ne nikad. To znaci da nije cilj zastita medicinskih radnika vec samo upotreba vakcina.

  3. Ako nevakcinisani treba da snose sami troskove lecenja od kovida, jer nisu preduzeli smanjenje rizika od oboljevanja vakcinacijom, onda i gojazni sami treba da placaju lecenje kod kardiologa jer nisu preduzeli mere za smanjenje rizika od oboljevanja od kardiovaskularnih bolesti. Takodje, pusaci treba da placaju lecenje kod pulmologa, jer pusenje dokazano povecava rizik od oboljevanja od plucnih i drugih bolesti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.