Sindikat vojnih penzionera u subotu na Gazeli

Ostavite komentar


  1. Kolege penzioneri, ponesite i kubure, ma da zatrebaju jer vrlo su efikasne protiv letvi, bejzbol palica, metalnih šipki i čekića.

  2. Bravoo za vojne penzionere…mogli bi i civilni da dodju, da pomognu…..opsta pobuna, gotov je!!!!!!

  3. Dok ste sa svojim golobradim vojnicima bili na braniku otadžbine, ministar policije Vulin kao pripadnik – član Jul-a dezertirao… Časni oficiri setite se reči majora DRAGUTINA GAVRILOVIĆA za odbranu Beograda 1915.godine.

  4. Siroti sve protekle godine su gladovali i sad jos samo da ih neko na blokadi puta izmlati?Neka zovu da ih brane bogati radnicki penzioneri koji neznaju sta ce od para???

  5. Svi na ulicu da vidi da n8smo svi za sendvic i 1000 dinara ima nas jos uvek koji imamo zdravu pamet

  6. Bravo vojsko! Zakon o ekspropiaciji kojim SNS planira da otimaju imovinu narodu i zakon o pištanju vozila bip signal u rikvercu kojim izludjuju gradjane, vlast nek nosi u Evropsku uniju a i oni nek idu tamo.

  7. Pa kako ćete dobiti i sadašnje penzije ako zaustavljate auto put…koji neko plaća i od čega dobijate penziju…i svaki gubitak u privredi je problem za penzije…fond je prazan od 1995…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.