„Zbog naše vere, kulture, roditeljskog vaspitanja“: Sindikat zaposlenih policije odgovara zašto im smeta „Dorotej“

Ostavite komentar


  1. U osnovnoj školi kao i u srednjoj školi retko koji učenik čita lektiru. Svodi se na brzo prepričavanje i skraćeni sadržaj književnog dela. Važno je da prosveta odlučuje o programu a ne roditelji i sindikati, možda đaci ne moraju da idu u škole i da stiču znanje neka ih uče roditelji i sindikati. Škole su postale Bastilja a ne obrazovne ustanove gde se profesori cene i poštuju.

  2. Postovani članovi Sindikata zaposlenih u polliciji,dajem slobodu sebi da vas zamolim da zastite nasu omladinu od droge vršnjackog nasilja brojnih devijacija u ponašanu.A
    „Doroteja „se ne plašite.

  3. Е живо ме занима од када им датира та православна традиција? Да ли од јахања попова или раније? И да ли у ту традицију спада забрана крађе, криминала, злостављања што би био домен њиховог посла или су се претворили у друштво књижевних аматера? Најбоље би било да сами образују своју децу кад су тако компетентни и обавезно да их не вакцинишу! Јер опште је познато да су пандури веома образовани баш оно високо и сигурно све знају о томе!

  4. policajci su inace poznati kao siva eminencija pa je njihov stav o obrazovanju najmerodavniji… Ahaha, nasmejase me…

  5. „Kad čizma počne da misli , mozgu ostaje da maršira“ ( citat aforističara Vlade I. Bulatovića, popularnog VIB-a ) .

  6. Poštovana policiji, neprikladno je i da mladi piju, drogiraju se, provode dane kockaju i se, ali to izgleda nije bitno za razaranje tradicije, vere i duše naše dece. Mislite o tome! Čuvajte ih od prave opasnosti, a knjigu treba čitati kritički. Bojim se da će uskoro cela književnost biti razarajući po našu decu

  7. Kakva bre vera, tradicija, kulture! Protiv Farme i Elite, Lukasa, pevaljki se ne bunite. To vam je kultura. Sram vast bilo, gde ste nasli da reagujete vajni vernici!

  8. Mene interesuje jedna stvar koja nije u direktnoj vezi sa temom, ali ima veze sa ovlašćenjima školskih policajaca. Da li je istina da mladi policajci koji dežuraju u osnovnim školama od psihologa koji sa njima obavljaju obuke dobijaju instrukcije da ne smeju da stupe ni u kakvu verbalnu komunikaciju sa učenicima? Kako onda isti mogu da čuvaju decu, čemu služe i da li je došlo vreme da policajci komentarišu izbor školske lektire, a da kontrolu i zaštitu dece od nasilja (zbog čega su i postavljeni, a ne da glume betonske žardinjere u školskom dvorištu) perfidno ustupaju nastavnom osoblju? Ko ovde koga pravi ludim?

  9. Niko policajcima, sindikalcima, ne brani da poŝtuju svoju veru. Zato ŝto je vera isključivo lična i
    privatna stvar svakog pojedinca. Za razliku od obrazovanja koje je javna
    stvar, od javnog značaja. Zato i obrazovanje obavezno. Ŝto sa verovanjem nije slučaj pa možeŝ da verujeŝ u razne
    bogove, u čuda u ŝta god
    hoćeŝ. I zato verovanje nema nikakve veze sa znanjem.
    To je najbitnije da razumeju i shvate članovi jednog od desetak sindikata u policiji.

  10. Ahahahhaha koji hit ,a ovamo im deca slusaju Bube,Jale, i ostale akrepe,na tvu im Zadruga i kojekav moralni sunovrat,al to je ok valjda za to se ne protestuje..ne,nego ce roman da vam „upropasti“ decu XD de ste bili draga gospodo kad se protiv nemorala protestovalo pre vise meseci? A da,vrv ste batinali narod. Licemeri

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.