Epilog pregovora sindikata prosvetnih radnika u Nemanjinoj 11 – poruka aktuelnoj vlasti da je na pravom putu

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Malo se vremena provede u skoli da bi se sve postiglo, zato treba da imaju radne subote.

  2. Pa da li stvarno neko veruje sindikatima koji su nastali u komunizmu i čiji lideri samo svoje lične interese sprovode. Rukovodstvo sindikata mora biti izvan oblasti koju brani ili je podložno ucenama i ličnim interesima ….. A ovo sa sindikatom prosvete bi bilo smešno da nije tužno !

  3. E prosveto ko vas vodi i predstavlja???
    Napravite JEDAN SINDIKAT i sami izaberite predstavnike OBAVEZNO VANSTRANACKE, onda mandatarka nema kud.
    Ako hocete postovanje koje zasluzujete.
    SRETNO!!!

  4. Nemaju glasove prosvetnih radnika.U to sam siguran!Svi treba da izadju iz sindikata jer izgleda i oni su laka roba.Id trećeg maja ,ništa se nije promenilo u prosveti i biće ,nažalost,samo gore.Tu će vremenom predavati šuplje i lojalne a glave.Žao mi je samo mladosti ove dece u budućnosti !

  5. Za „nazadnjake“ sigurno glasati neću.
    A oni koji predlažu radne subote su roditelji kojima smetaju sopstvena deca.Najbolje bi bilo da i subotom radimo, provedemo ih kući, okupamo i prespavaju kod nas, neka im se roditelji lepo odmore, a isporučimo ih roditeljima u nedelju, ali ne pre 11 h, da ih ne probudimo rano.
    Prosvetni sam radnik 39 godina, ali ovakav pritisak vlasti, roditelja i dece na nas nije do sada viđen.
    Za desetak godina neće niko želeti da radi u prosveti.

  6. Prosvetne radnike niko ništa ne pita!Ko odlučuje u naše ime?Šta piše u Protokolu?Sram bilo predstavnike sindikata i vladajuću stranku!!! Najpametnije je iščlaniti se!Pre ću da dajem svakog meseca taj novac nekom za hleb ,nego sindikatu da plaćam da nas ponižava!Bože,plaćamo da nas ponižavaju! Da li smo mi normalni!

  7. Nije radnike izigrala vlada vec sinndikati tj.predstavnici istih. Niako se ne pominju svetosavske nagrade(koje nisu isplacene 10god), platni razredi (odavno izgleda I zaboravljeni) itd, itd Sve su ove stvari POTPISANE OD VLADE ALI NARAVNO I NEISPUNJENE JER IM NEKO VERUJE. Pogodite KO

  8. To je najpokvareniji i najprodaniji sindika,od svi koje postoje.Uvijek dak se prosvetari dogovore da nešto učine i da radikalnije riješe svoj status,upadnu ove kupljene duše i sa Vladom izmajmunišu neko riješenje blagog poboljšanja i na taj način se šprosvjetan bijeda smiri.Naravno dok tu milostinju dobiju i prime inflacija je pojede i ostaju na mizeriji na kojoj su bili.A sindikati imaju vjerujem svoj ćar,koji poklako krckaju do sledeći pregovore.I takou poslednji dvadesetak godina,počev od ministra Dače,pa do današnjih dana.

  9. Korumpirane vođe sindikata treba pod hitno smeniti jer sami nemaju obraz da daju ostavke!

  10. Sindikati, Udruženje za zaštitu potrošača, zaštitnik prava građana itd, to su samo pocepane i štrokave kulise jednog raspalog mafijaškog cirkusa pod radnim nazivom „Srbija“. Većina je to uveliko shvatila ali ne zna šta dalje sa takvom spoznajom. Menjati vlast i/ili posao dpk se ne „ubode dobitna kombinacija“?

  11. Zašto niko ne pominje zaposlene u Visokom obrazovanju? Njima su osnovice niže od osnovica osnovnog i srednjeg obrazovanja i imaju jako male plate za posao koji obavljaju…..

  12. Reality škole savršeno funkcionišu i obrazuju naše mlade a i ostale kako da postanu kriminalci, i još da ne imenujem šta ali pre svega gradjani izgubljenog moralnog kompasa. Tako da sta ce nam ova obična, konvencionalna škola kad je ona 24/7 sveprisutna na ekranima a većini ispunjava ogromnu prazninu u njihovim dušama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.