Siniša Mali se žalio Ustavnom sudu zbog doktorata

Ostavite komentar


  1. Bice sramota bez presedana ako vrate Malom „doktorat“. Sramota je u kakvoj drzavi zivimo!

  2. Divno!!
    Ovo je kraj svega!!
    Nema dalje!!
    Nema obraza,nema sramote,nema ničega!!
    Samo demonstracija sile!!!
    A tkzv.Ustavni sud je najveća sramota ove zemlje rame uz rame uz Državnu tužiteljku!!

  3. Koliko moras biti bedan i iskompleksiran ,Mali,da bi se povezao po sudovima.
    Sedi i napisi doktorat,imaš ti kapaciteta,ali u drugom smeru.

  4. I sam zna da je prepisao doktorat, to je dokazano, ako se ne varam, dva puta. Ali ovo najbolje govori koliko je vlast bahata, bez ikakvog poštovanja zakona.

  5. Ustavni sud je „pravo mesto“ za utvrđivanje količine prepisanog materijala u doktorskoj disertaciji gospodina Malog.

  6. Neka mu zbog „pretrpljenog duševnog bola“ odma dodele i titulu „akademika“.
    Sramota me što sam završila BU

  7. … stručna komisija odobrila doktorat, stučna komisija oborila doktorat, ustavni sud kaže „nije u saglasnosti“ pa se čovek pita ko je ovde još lud osim Malog.

  8. Covek bez karaktera i kao takav se preporucuje drugom bezkarakternom nosiocu javne funkcije za nosioca najznacajnije javne funkcije u drzavi.

  9. Predlažem da se kod Ustavnog suda pokrene Inicijativa o priznavanju doktorata svakom ponosnom članu SNS , jer je obrazovni sistem previše komplikovan, zahtevan – npr. moraš završiti fakultet a pre toga i srednju školu, a to je čisto maltretiranje tih talentovanih i sposobnih ljudi…

  10. Ustavni sud je trust mozgova koji je na predlog vrhovnog doneo ispravnu odluku o smanjenju penzija i ne treba sumnjati da je i sada u pravu jer tamo sede najpametniji poslušnici naše otadžbine. Uhhhh, oznojih se od napora.

  11. Može da se žali kome god hoće, lažni doktor nauka. Neka legalno promeni ime u matičnoj službi, neka se zove Doktor Siniša Mali i rešen problem, kad mu to već toliko znači. Svi znamo kakav je on „doktor“ i za šta je on stručnjak. Najvažniji posao mu je da sakrije pare Vučićeve mafije po raznim ostrvima i poreskim rajevima. To što smo mi zbog toga u paklu, nije važno, samo nek je njima dobro.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.