Kineska i ruska vakcina bez dozvole za upotrebu

Cepiva Sinofarma i Sputnjik V još uvek čekaju na zvanično odobrenje u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Koliko pamtim mi smo primali (naravno i ja licno) kinesku Sinofarm vakcinu znatno pre no sto je Svetska zdravstvena organizacija odlucila da je dozvoljeno njeno koriscenje u hitnim slucajevima. Prema tome taj argument ovde ne vazi, za Sputnik ne znam jer nisam licno zainteresovan.

      1. Ne. A i malonprocitajte nemacke novine. Ministar pokrajine bajern-a Seder trazi da se sputnik vakcini sto pre dodeli dozvola. Kao prvo bajern je narucio sputnik vakcine a drugo, grade fabriku za proizvodnju sputnik vakcine. Manite se nekakvih manipulacija.

        1. Ne zove se kompanija Bajern, već Bajer. Inače želim da mi pojasnite u kojim situacijama su vam odluke SZO bitne, a u kojim ne i kako vršite selekciju. Hvala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.