„Sistemu 48 sati više priliči ime Sistem 48 dana“: Užička plaža i dalje u polumraku

Ostavite komentar


  1. Sistem 48 sati više ne radi ni po mestima u Vojvodini…kao “ greška u serveru“ i tako mesecima …Dok je Sistem 48 sati radio, mogli smo da prijavimo sve brljotine lokalnih vlastodržaca, da vidimo svi šta i ksko rade. Jer, na primer, požališ se da ne radi ulično svetlo, oni napišu:“Priblem rešen“ i ti znaš da će do daljeg biti u mraku. Sad im „Server“ pomaže da kriju svoju bruku, sramotu i da nesmetano rade štogod hoće. Jer za njih – Nema predaje.

  2. I ja sam imao isto iskustvo sistem 48 nalog dat evo proslo 4 meseca realizacije nema,inace radi se o ulici stanoja glavasa koja je prekopana

  3. 48 sati je samo prazna prica , u gradu je opste rasulo i javasluk , govorim iz licnog iskustva.

  4. Кад пишете о проблему, ако сте новинар, ВИ зовете оне који су укључени да чујете шта имају да кажу.

  5. Mnogo stvari u Užicu ne funkcioniše, godinama se ne rešava problem aerozagađenja, kanalizacije, koja ide direkt u reku. A nema naznaka da će išta od toga da se reši.
    Ono jeste nezgodno objašnjavati ljudima koji godinama lože jeftin ugalj kako treba da legalizuju kuću, uzmu subvencije za izolaciju i prozore, uvedu toplotne pumpe ili grejanje na gas, jel to košta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.