"Sistemu 48 sati više priliči ime Sistem 48 dana": Užička plaža i dalje u polumraku 1Užička plaža /Foto: Atila Sabo

Redakciji Danasa nedavno se obratio čitalac, Atila Sabo iz Užica, želeći da ukaže na, kako je rekao dva problema – mrkli mrak na gradskoj plaži u ovom gradu u večernjim satima i način funkcionisanja Sistema “48 sati”, za koji kaže da mu više priliči naziv “48 dana”.

Kvar rasvete na užičkoj plaži, koja je jedno od najpopularnijih šetališa u Užicu, Sabo je prvi put prijavio 8. decembra prošle godine, a redakciji Danasa dostavio je i prepisku na portalu Sistema “48 sati”.

Tri dana kasnije dobio je obaveštenje da je nalog za popravku kvara dat nadležnom preduzežu “Užice razvoj”, a 18 dana kasnije, 26. decembra i da je kvar saniran.

Prepiska mejlovima:

Sabo, među Užičanima poznat kao fotograf koji beleži važne gradske trenutke i upečatljive prizore, to veče ponovo je prošetao gradskom plažom.

“Bio sam šokiran kada sam, nakon obaveštenja da je problem rešen, shvatio da nijedna sijalica nije zamenjena i da je plaža i dalje u mraku. Na mostu kod hidrocentrale može komotno manijak da vas napadne”, kaže Atila za Danas.

"Sistemu 48 sati više priliči ime Sistem 48 dana": Užička plaža i dalje u polumraku 6
Užička plaža /Foto: Atila Sabo

Dodaje da je prepisku na portalu za prijavu problema “Sistem 48” nastavio, gde je dobio sugestiju da kontaktira odgovorne u JP “Užice razvoj”.

“Nisam želeo da to uradim, to nije moja obaveza. Od uvođenja “Sistema 48” na građane se apeluje da probleme prijavljuju na taj način. Jedino više ne znam da li se tu radi o “48 sati” ili o “48 dana”, kaže Sabo za Danas.

Inače, od ove službe je, kako kaže, poslednje obaveštenje dobio 3. januara, kada mu je rečeno da je novi nalog za otklanjanje kvara i osvetljavanje gradske plaže u Užicu izdat 29. decembra. Od tada im više nije pisao, a gradska plaža je i dalje u mraku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari