Skinut kreč sa murala sa likom Ratka Mladića u Njegoševoj ulici u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ma kakav kreč! Čisto zamajavanje. To treba prefarbati crnom bojom, pa potom naneti belu farbu.

  2. Kakva igrarija! Opstinari, navodno, uradili po zakonu, pa pozvali desničare u pomoć!

  3. A niko ne spominje činjenicu da je fasada i svi ostali zajednički delovi te zgrade PRIVATNO VLASNIŠTVO vlasnika stanova u njoj te da je ovde ,pre svega, reč o upadu u PRIVATNNI POSED.

  4. Okrečite fasadnom disperzijom ( na bazi vode ), ne krečom. Voda ne može da spere fasadnu disperziju. Ili bojom za beton na bazi vode.

  5. Pa valjda komunalci imaju nebrisivu farbu. I zašto policija ne pohapsi džabolebaroše koje plaća AV od naših oplačkanih penzija, a koji kao čuvaju taj avav-crtež?

  6. Prospite boju za fasade na vodenoj bazi,,,,ima smirglom i cekicima da skidaju zajedno sa muralom cak i tad nece uspeti da skinu a da neodvale parce maltera.

  7. Zna opstina cime to da prefarba jako dobro. Hvalio se vesic kako imaju boje za fasade po kojima ne moze da se sara. Verovatno su oni i dali ovim dripcima te farbe. Da su hteli mogli su da skinu sloj maltera. Da su hteli…. ovako ce samo odrati stanare nekom cifrom kao da su farbali celu fasadu a namerno su koristili najobicniji krec

  8. Neka ostave mural, nije da je jedini, naprotiv, količina grafita i po zidovima i fasadama savršeno se uklapa u ono što taj grad i jeste, getoizirana rupa trećeg sveta. I očigledno da – za bolje i nije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.