Skoro 11.000 potpisa stiglo Rebiću, UN i EU

Tim Kreni - Promeni i UZUZ dostavili peticiju protiv policijske brutalnosti tokom julskih protesta srpskim i međunarodnim institucijama

Ostavite komentar


  1. Sigurno nije u redu ako je policija tukla neduzne gradjane…ali je isto tako poznato da su nasi gradjani veoma provokativni i veoma nevaspitani…
    I ova peticija je to, sta mislite da EU ili ovi kome ste pisali postuju pravo na Proteste…
    Mnogo su vise brutalni nego nasi, setite se zutih prsluka, a u Nemackoj ne smes demonstrirati ili sa 1m distance, a bilo kakva provokacija se odmah kaznjava…
    A da li bi vi idealisti postovali takva pravila. Zasto stalno kukate kod te EU ili drugih, ona nema nikakvih interesa za politicki stabilnom Srbijom.

    1. Individue koje su kameno ale policajce kasnije su im se pridružile u batinanju šetača koji nisu pokazivali ni najmanji znak agresivnosti a takođe i ljudi koji su sedeli na klupama pa čak i onih koji su onesvešćeni ležali na asfaltu. Ako ovo podržava potraži stručnu pomoć. Zakon ne smeju da krše oni čiji je posao da ga štite, a oni ga brutalno krše jer znaju da neće biti procesuirani. Za sada. Zagorki Dolovac želim da se nađe na klupi kada sledeću put policajci i „policajci“ krenu u zaštitu zakona.

  2. Gde ce sve ovo i na sta da izadje, da te maltretiraju da policija ne sme nista da radi da tuzioci ne rade svoj posao da se niko ne kaznjava kako treba ni pedofili, ni ubice ni trovaci, ni lopovi, ni politicari tek oni zasticeni medvedi,
    POLICIJA JE JEDINA KOJA RADI SVOJ POSAO, zato su i udarli na nju, ALI OSTALI NE RADE .
    Koja je to glumica vajna za koju niko nije cuo. Udri glumice po jedinom sto je ostalo da vredi makar malo u Srbiji.

    1. O čemu ti pričaš? Koja policija radi? Biju nedužne ljude i decu ometenu u razvoju, a u Beogradu nikad veći brok krivičnih dela. Svakodnevno u mom kraju odbijaju po pet šest kuća već mesecima i nikom ništa.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.